Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciał bym zmienić kolor okna szybkiej odpowiedzi (okna w którym piszemy post). Pokażę dokładniej o co mi chodzi:

fastodpowiedzco7.gif

Chodzi mi o te białe okno, napewno da się gdzieś zmienić jego kolor z białego na inny (taki jaki ja chce). Szykałem tego w skinie, lecz niemogłem odnaleźć... może wie ktoś jak zmienić kolor tego okienka na swój?

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

Opublikowano

Niestety np. w TYM nie ma odniesienia co do okienka odpowiedzi. Myślałem że to ROW2 ale to nie jest to.

Przymnę iż chodzi mi o miejsce w którym się PISZE (te białe miejsce), chcę poprostu zmienić kolor tego białego na inny...

2efrqsn.png

Opublikowano

Niestety nie mam takiej klasy jak napisałeś. Wszedłem w edytor CSS (Easy Mode) styl na którym się poruszam to Bohegeha dark skin.

2efrqsn.png

Opublikowano

Tak źle szukałem (myślałem że trzeba w ACP).

Otóż znalazłem tą klasę, lecz w nim nie ma wogóle mowy o białym kolorze. Zawartość tej klasy to:

.rte-iframe
{
border:3px inset #777;
background-color:#FFF;
	color:#000;
margin-top:4px;
}

Wiadome iż #777 to nie kolor biały oraz inne wpisane tutaj nie są białym. Tak więc który trzeba zmienić/dodać? Myślałem o background-color:#FFF; ale FFF to również nie jest kolor biały...

2efrqsn.png

Opublikowano (edytowane)

#FFF jest kolorem niebieskim (tak mi pokazuje w PS'ie)... Tak więc zmieniać wartość background-color:#FFF; ?

Dobra zrobiłem... PS mnie okłamał bo pokazał kolor niebieski i dlatego się zgubiłem. Jeszcze raz dzięki Dawid.

Edytowane przez NpX

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.