Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Witam,

kilka dni temu dostałem zlecenie na napisane modyfikacji umożliwiającej tworzenie własnych stron ( np. na jakiś kontakt, cennik itd. ), jednak klient okazał się oszustem i nie dość, że nie zapłacił to jeszcze zmienił skrypt, ale to nie ważne. :unsure:

Ważne jest to, że tak się zdenerwowałem, że udostępnię tę modyfikację dla Was za darmo. Jednak to miało mieć podstawowe funkcje, a ja chciałbym dodać tam parę nowych - i właśnie tutaj moją prośba, a zarazem pytanie, co Wy byście widzieli w takiej modyfikacji?

Ah, zdaję sobie sprawę, że takie mody już są, ale tak naprawdę to jeden, upgrade'owany z wersji pod 2.1.x przez inną osobę, a ja tworzę swój kod, udzielam do tego supportu itd. - chyba rozumiecie. :)

Do tej pory wygląda to tak:

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Wszelkie sugestie mile widziane. :D

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Modyfikacja napisana.

Temat zamykam, w razie problemów/pytań itd. odnośnie modyfikacji proszę skorzystać z tematu związanego z daną modyfikacją.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.