Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu chciałem sobie ściągnąć i zainstalować modyfikacje Reputation system , przeszukałem wszystkie mi znane serwisy poświęcone IPB, ale nigdzie tej modyfikacji nie można ściągnąć, co się stało? autor tej modyfikacji usunął je z wszystkich serwisów w których udostępnił? ma ktoś namiary gdzie można ściągnąć modyfikacje Reputation System z tego co kojarze ostatni numer był numer 4.5?

DawPi nawet w twoim temacie Wazne Modyfikacje gdzie podajesz linka do strony gdzie znajduje się mod link download nie działa :unsure:

• Manager
Opublikowano

Alex powoli wycofywał się z supportu i prowadzenia tych modyfikacji.

Jeśli nie znalazłeś go na IM i resources oraz na Alexa stronie to nigdzie go już nie znajdziesz.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano
No teraz prośba do osób, które posiadają tą modyfikacje pod wersje 2.2 proszę o udostępnienie tego moda :unsure:

Nikt Ci tego nie może dać. Nie rozumiesz, że to zwykłe piracenie? Nie można tego publicznie ot tak sobie udostępniać. Jeśli autor zdjął to z publicznych stron to widocznie miał powód.

---

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy ktos moze mi przypomniec czy to byl ten mod w ktorym sie dziekowalo danemu uzytkownikowi, ale mial tez on ranking osob z najwieksza iloscia podziekowan? Czy to byl ten co mial tylko zliczanie podziekowan do 100%?

Bo szukam takiego w korym oprocz tego ze mozna podziekowac uzytkownikowi za temat/post to jeszcze zeby mial w sobie ranging uzytkownikow z najwieksza liczba podziekowan. No i zeby dzialal oczywiscie pod 2.3.x :)

Edytowane przez Lukasz
Opublikowano

Wlasnie korzystam z tego moda Thanks Advanced ale on ma jedna wade ktora odkryli uzytkownicy :) A mianowicie pomimo tego ze niby nie powinno sie dac podziekowac wielokrotnie tej samej osobie za post/temat to jednak sie da :) i troche caly ten system traci sens :D

i w efekcie np pod postem jest cos takiego :D

bladv.jpg

Podobno da sie takie rzeczy zrobic na dwa sposoby, pierwszy to taki ze pod niektorymi przegladarkami jak sie szybko klika w przycisk Thansk to on nie zdarza odswiezyc i caly czas dodaje lub ewentualnie mozna otworzyc dany temat przed kliknieciem Thanksa w przegladarce w kilku panelach i w kazdym po kolei klikac i tez nie zapisuje tylko pierwszego klikniecia tylko wszystkie :D

Wiesz moze czy da sie jakos to poprawic?

Acha i przy okazji czy w ktorejs z tej wersji jest opcja zeby sprawdzic kto i w jakim temacie mi dal Thanksa? Jesli tak to w ktorej?

• Manager
Opublikowano

Podpiąłeś się pod nie swój temat. :) Na przyszłość prosiłbym zakładać nowe - inaczej tworzy się bałagan na forum.

Cóż, wiem jak - zmienić kod tej modyfikacji by takie coś nie było możliwe. ;-)

---

Opublikowano
Podpiąłeś się pod nie swój temat. :) Na przyszłość prosiłbym zakładać nowe - inaczej tworzy się bałagan na forum.

Cóż, wiem jak - zmienić kod tej modyfikacji by takie coś nie było możliwe. ;-)

Nic nie trzeba zmieniać, mod działa dobrze. Bardziej stawiam na błąd Łukasza. Błąd który pokazuje więcej niż jeden raz podziękowanie, tak jak to było na początku (2x pokazywało).

Przed chwilą sprawdzałem u siebie i nie da się dwa razy podziękować choć by nie wiem co. :)

In, and Out.