Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Gdzie wgrać skin i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym użytkownikiem Ip.Board pobrałem z waszej strony klika skinów, emotikon i rank, lecz teraz nie wiem gdzie to wszystko wgrać, mógł by mi ktoś powiedzieć? dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano

No więc tak logujesz się do ACP wchodzisz do "Skiny & Języki" <-- jeśli masz po polsku oczywiście. Potem dajesz "Zaimportuj nowy skin" szukasz ścieżki xml do skinu i wgrywasz i proszę bardzo skin wgrany :D

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano (edytowane)
http://img834.imageshack.us/i/screenhunter01dec302318.gif/ to ss tam masz wszystko na dole sa także do grafiki podaj stronę do swojego forum pomogę Ci Edytowane przez mimi993

1.Czytasz mój opis

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

Opublikowano (edytowane)

Właśnie zakończyłem instalacje, lecz wszystko jest po angielsku :( Istnieje jakieś spolszczanie do wersji 3.0 ? www.all-center.tk

Edytowane przez adek350
Opublikowano (edytowane)

tak jest spolszczenie to tej wersji :)

Jeśli wolno spytać chyba używasz wersji nulled ?? prawda ?? wież że to jest zabronione

Edytowane przez mimi993

1.Czytasz mój opis

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

Opublikowano

Witam, jestem nowym użytkownikiem

witamy na forum.

Ip.Board pobrałem z waszej strony

mylisz pojęcia.

klika skinów, emotikon i rank, lecz teraz nie wiem gdzie to wszystko wgrać, mógł by mi ktoś powiedzieć? dziękuje za pomoc i pozdrawiam

na tym forum panuje zasada 1 problem = 1 temat. W dodatku temat był poruszany na forum, wystarczy użyć wyszukiwarki.

Właśnie zakończyłem instalacje, lecz wszystko jest po angielsku :( Istnieje jakieś spolszczanie do wersji 3.0 ? www.all-center.tk

najnowsza wersja to 3.1.4, spolszczenie dostępne jest w naszej bazie plików. Nie wiem czy wiesz może Cię uświadomię, iż IP.Board jest komercyjnym (płatnym) skryptem forum. Musisz posiadać wykupioną licencję, by móc z niego legalnie korzystać.

Opublikowano (edytowane)

przy okazji nie proponuje używać 2ap.pl :D bo to za słaby hosting kup se lepiej z tond proserwer.pl i weź se xxa.pl :D bo twój link prawdziwy to http://www.adek350.2ap.pl

Podaj gg to ci pomogę :)

Przy okazji aktywuj moje konto mimi993 bo adres aktywacyjny nie przychodzi na email !!

To moje gg: 31564200

Edytowane przez mimi993

1.Czytasz mój opis

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

Opublikowano (edytowane)

czego się śmiejesz jak dla mnie tam jest lepiej :) szybciej IPB chodzi nawet na nulled a nie tak jak on na 2ap czy jakoś tak chce zweryfikować konto i aktywować a tu mi jakieś kretyn.com wyskakuje :D i pisze ograniczony czas na odpowiedz :) a na xaa.pl nie ma ograniczenia :D

Edytowane przez mimi993

1.Czytasz mój opis

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

Opublikowano (edytowane)

Gexem, ten IP.Board to mi kumpel dał na Pendrive wpakowałem na serwer i mam... Co się niby stanie jak będę nielegalnie go używał i kto niby to zauważy?

Edytowane przez adek350
Opublikowano

i kto niby to zauważy?

My to zauważymy. :P

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

Dobra, widzę niema co się z tym bawić. Wolę zainstalować sobie MyBB albo PHPBB i mieć spokój z prawem, a poza tym ile kosztuje orginalny IP.BOARD?

Edytowane przez adek350
Opublikowano

Licka kosztuje $149.99. Na rynku wtórnym można mieć za niższą kasę.

Od siebie powiem Ci, że dobrze wyznawać ideę "za dobry soft warto płacić"(Ten VMWare był tak cholernie kosztowny ;x)

Opublikowano

Pewnie ze warto, szczegolnie jak kupujesz do wlasnej dzialalnosci gospodarczej, wtedy placisz mniejsze podatki :)

"We are a way for the Cosmos to know itself."

Carl Sagan

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.