Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zainwestować w forum ip board. Pytanie:

Jaki koszt zakupu i instalacji skryptu? chciałbym, znaleźć osobę, która najlepiej zna się na tyle by zakupić mi licencję wgrać ją na serwer + potrzebne modyfikacjje + przeniesie all z mojego aktualnego forum. czy to wogóle jest realne? Jeśli tak to jaka kwota?

PS. Moje forum: www.kroliczek.net

Opublikowano

Jaki koszt zakupu i instalacji skryptu?

149$

chciałbym, znaleźć osobę, która najlepiej zna się na tyle by zakupić mi licencję wgrać ją na serwer + potrzebne modyfikacjje + przeniesie all z mojego aktualnego forum. czy to wogóle jest realne? Jeśli tak to jaka kwota?

http://ipslink.pl/

Opublikowano (edytowane)

moze ktorys z forumowiczow by sie podjal skoro tak mowicie?

podatki vat:) ehhh zapewne na wszystkow ystawia faktury :P nie wnikam szukam dalej chce znac dalsze opcje zapewne bede chcial odszykowac juz to forum wiec to dosyc sporo pracy ale jestem biednym studentem (nie no zart);p

Edytowane przez Looker89
Opublikowano

Panowie, jak się prowadzi firmę to leci się na VAT, prosta sprawa i nie można jej właściciela winić za to. Chce żyć w zgodzie z urzędem skarbowym.

Od siebie powiem Ci, że instalacje można zrobić samemu no ale wymaga to uwagi w czytaniu instrukcji itd.

Nawiasem mówiąc, dostęp do tego forum jest za tzw "frajera". Czyli support dostaje się za darmo i jeszcze ludzie narzekają. Dziwnie to wygląda...

Opublikowano

Ja wiem tylko z tego co czytałem na tym forum. Po 1, jak są problemy jakieś dzikie to oznacza że to wina wersji i nikt usilnie nie pomoże Ci. Pozostałe to nie mam zielonego pojęcia.

Opublikowano (edytowane)

Jak znajdziesz dobra wersje nulled to większych problemów nie będziesz miał, ale jak już się zaczną raczej nikt ogarnięty ci nie pomoże i tu się zaczną twoje problemy.

Ja polecam zapłacić mieć support i spokój ;]

a co do konwersji skryptu to poszukaj w podpiętych na pewno coś cie zadowoli ;)http://forum.invisio...m/71-konwersja/

a i z jakiej wersji mybb bo konwerter obsługuje tylko chyba do 1.4

jeśli masz jakąś inna to będzie trzeba najpierw wykonać konwersje np. do phpBB 3 i potem dopiero do ip borda

Pozdrawiam

Edytowane przez Heniek
  • Manager
Opublikowano

Osobiście nie mogę polecić, właściciel tej marki konkretnie stawia na wyzysk zasłaniając się podatkami vat. Poszło pw.

Również poproszę o PW z opisem tej sytuacji. Wyzysk zasłaniając się podatkami? Daj mi Twoje dane, zobaczymy, co US powie.. :-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.