Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Czy statystyki stat24 są miarodajne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio intensywnie przyglądam się i zastanwiam, czy statystyki podawane przez stat24 są miarodajne, bo:

• home.pl - udostępnie dla swoich serwerów oddzielne statystyki i wyglądają zupełnie inaczej - a zdaje się to ten sam właściciel?
  • bo statystyki skryptu IPB wskazują, że powinno być na stat24 znacznie więcej

Ale mogę się mylić....

baner_dolny.png
Opublikowano
Ostatnio intensywnie przyglądam się i zastanwiam, czy statystyki podawane przez stat24 są miarodajne, bo:

• home.pl - udostępnie dla swoich serwerów oddzielne statystyki i wyglądają zupełnie inaczej - a zdaje się to ten sam właściciel?
  • bo statystyki skryptu IPB wskazują, że powinno być na stat24 znacznie więcej

Ale mogę się mylić....

Nie jestem w stat dobry, ale slyszałem opinie że dołączają sporo linków pod strony. Gość który się na tym znał (chciałem mieć) odradzał zdecydowanie.

Home.pl ma bardzo dobre staty.

• Manager
Opublikowano

primo: skąd pomysł, że mam stat24 tutaj? Nie mam, od dość dawna korzystam z google analytics - o wiele lepsze i bardziej miarodajne. Poza tym stat od pewnego czasu wyświetla reklamy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
primo: skąd pomysł, że mam stat24 tutaj? Nie mam, od dość dawna korzystam z google analytics - o wiele lepsze i bardziej miarodajne. Poza tym stat od pewnego czasu wyświetla reklamy.

Wydawało mi się, że kiedyś widziałem logo stat24 w stopce.

baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano

primo: dlatego napisałem:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie to takie prv.pl ale dla statystyk. Ja też korzystam w GA, i nidgy z nim nie miałem problemów. Ze stat24 zawsze były problemy, wtyczki WordPressa i statystyki od dostawcy hostingu pokazywały po 3 miesiącach jakieś 1000 odwiedzin a stat24 0, choć kod działał.

simthomas96@simthomas96-laptop:~$ sudo apt-get install love && apt-get purge war | Google mnie ugryzło... xD | Sim jest szalony, a Jose to pi!@#$%^& legionista

:D- by glabek94 | Akcja "Mniej tych emotek" rozpoczęta! | Obcieli mi sygnature... tasakiem...

• 1 rok później...
Opublikowano

Najlepsze statystyki udostępnia jedynie GA. Ostatnio zauważyłem na mojej stronie że statystyki ze stat4u bardzo są podobne do tych z GA. Poprzednio różniły się bardzo.

Stat24 - może i porządnie mierzy, ale na pewno nie w darmowej opcji.