Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[sprzedam] domena ZnajdzMp3.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na sprzedaż wystawiam fantastyczną domenę

www.ZnajdzMp3.pl

Domena, została zakupiona w kwietniu wraz z serwisem za 1.500 zł, aktualnie skrypt mi padł i została sama domena, którą wystawiam dzisiaj na sprzedaż. Cena? rozważę każdą cenę ;) naprawdę każdą gdyż zależy mi na czasie dlatego zapraszam do kontaktu na gg; 666TRZY999. Domena ważna jeszcze cały rok, dzisiaj przedłużona na kolejny;).

Pozdrawiam,

Mikołaj M.

Opublikowano

Heh ... domena dalej w moim posiadaniu, złapana/przedłużona dzięki opcji którą na nią miałem już wcześniej założoną ... stąd jest informacja iż domena została utworzona: 2011.01.08 15:46:58 i nikogo nie bujam ;) po prostu piszę jaka jest prawda i sytuacja. Zainteresowanych zapraszam na PW :)

Opublikowano

Amfidiusz wszystko jest OK ; ) domena także ważna na 12 miesięcy .. po prostu serwis został zakupiony w styczniu działał z pół roku i zablokowano skrypt z którego pobierał mp3.. a ja zaniedbałem ten serwis i tak "wisiał" w sieci, po czym teraz właśnie domenę przedłużyłem sobie dzięki opcji którą wcześniej założyłem na tą domenę i postanowiłem że sprzedam tą domenę lub znów uruchomię pod nią jakąś wyszukiwarkę.

PS.

Koszty zakupu tego serwisu zwróciły mi się w całości więc dlatego tak sobie to odpuściłem, gdy ten skrypt mi padł .. wcześniej te wyszukiwarki były na topie, teraz jest z tym trochę słabiej dlatego też domenę oddam za grosze :).