Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Ile za licencje? Skąd? Jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, na wstępie chcialbym powiedzieć że jestem nowy i nie mam pojęcia zielonego, jak założyć forum, co z czym sie je itp..

a chciałbym założyć 2 forum, i co teraz? Potrzebuje czegoś nowszego, z lepszym wyglądem, skąd wziąśc silnik? Ile kosztuje licencja?

Chciałbym zrobić to na ip 3.1.4 lecz co jak i gdzie?

Chętnie zapłace za wykonanie wszystkiego.

gg: 8524148

• Manager
Opublikowano

IPSlink.pl dev's chętnie podejmie się tego zlecenia.

Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu oraz rozbudowie skryptu IP.Board o nowe funkcje, a także w administracji samym forum.

W przypadku zainteresowania tą ofertą, proszę o kontakt. Wystawiam FV.

Kontakt:

ticket: www.support.ipslink.pl ( preferowane )

mail: biuro [at] ipslink.pl

tel: 0 505-104-397

GG: 7129

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Witam was, na wstępie chcialbym powiedzieć że jestem nowy i nie mam pojęcia zielonego, jak założyć forum, co z czym sie je itp..

Witamy :)

a chciałbym założyć 2 forum, i co teraz?

Trzeba je założyć! :D

Potrzebuje czegoś nowszego, z lepszym wyglądem, skąd wziąśc silnik? Ile kosztuje licencja?

Chciałbym zrobić to na ip 3.1.4 lecz co jak i gdzie?

Licencja kosztuje 149$. Możesz ją kupić bezpośrednio u producenta lub szukać z drugiej ręki.

Zajrzyj także do linku z mojej sygnatury. Jest to oferta przygotowana specjalnie dla użytkowników, którzy nigdy nie mieli styczności z IP.Board :)

Opublikowano

a chciałbym założyć 2 forum, i co teraz?

Trzeba je założyć! :D

Licencja kosztuje 149$. Możesz ją kupić bezpośrednio u producenta lub szukać z drugiej ręki.

Bądźmy precyzyjni - jedna licencja kosztuje 149$. Dwa fora, to dwie licencje. :P

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Prawda, ale autor chce założyć drugie forum - przynajmniej ja tam widzę liczbę pojedynczą :blink:

"2 forum" - trochę tak, trochę nie. Sądząc z drugiego składnika wyrażenia, to tak (choć nie ma pewności, że "delikwent" poprawnie posługuje się odmianą). Natomiast z kontekstu wypowiedzi wynika, że nie ma zielonego pojęcia o ich instalacji, używaniu. Można by więc uznać, że do tej pory nie miał ani jednego forum (bo z grubsza robi się to w podobny sposób).

Jasność, jednoznaczność i komunikatywność wypowiedzi, to rzecz niezbędna na takim, jak to, forum. Wydaje mi się nawet, że ktoś miał tych zasad pilnować. ;)

Edytowane przez Gonzo
  • Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Jasność, jednoznaczność i komunikatywność wypowiedzi, to rzecz niezbędna na takim, jak to, forum. Wydaje mi się nawet, że ktoś miał tych zasad pilnować. ;)

Damy radę myślę.. :-)

A user niepoważny trochę jest. Jednak nie wszystko załatwi się 'za stówkę'. :-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.