Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Modyfikacja Shoutbox z Czata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ IPSlink niestety mimo półtorej miesięcznego okresu oczekiwania nie wykonał obiecanej modyfikacji, szukam kogoś kto byłby w stanie tak przerobić czat, aby wyświetlał się jako shoutbox- z serwerów IPSu z natychmiastowym odświeżaniem i informacją głosową o nowej wypowiedzi.

Dodatkowo wielkim atutem byłoby gdyby pojawiały się tam powiadomienia o nowych tematach i postach na forum. Czy ktoś jest chętny podjęcia się tego?

Opublikowano

Ale przy nowych zleceniach na forum już nie ma pewnych wydarzeń skoro piszesz, że chętnie się tego podejmiesz?

Dla mnie sprawa jest prosta, przez półtorej miesiąca przekładałeś termin, później nawet już nie raczyłeś odpisywać, to nie jest poważne zachowanie.

• Manager
Opublikowano

Prosiłem Cię ze 3 razy, że nie prowadzę biznesowych dyskusji na GG, a tym bardziej nie o drugiej w nocy. Z wielkim bólem napisałeś mi wiadomość w systemie supportu, a potem cisza. A to jest uparte zachowanie. :) Tak czy inaczej życzę powodzenia. Z mojej strony koniec tematu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam, mogę zaoferować 600zł za wykonanie tej modyfikacji, jedynym dodatkowym wymogiem jest umiejętność prowadzenia rozmów "biznesowych" poprzez gg.