Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym po konwersji forum, a następnie usunięciu niektórych tematów zmieniła się liczba Napisanych postów z 747 na jakieś 100 - robiłem to przez Przeliczanie i przebudowa w ACP ale to nie działa, proszę o pomoc.

• Manager
Opublikowano

Przeliczyło poprawnie. Widocznie tyle masz tego w bazie. W profilu oraz w widoku tematu te liczby są identyczne? Któraś jest wg Ciebie prawidłowa? A jeśli tak to która?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Znaczy było ok zliczone, ale usuwałem tematy i działy z forum i chce teraz żeby tych ponad 700 postów wyświetlało może ze 100 postów bo większość z nich usunąłem przez usunięcie działów i for.

Opublikowano (edytowane)

Jest inaczej, mam napisanych fizycznie 100 postów a pokazuje 700. Chce aby pokazywało normalnie. Po konwersji z mybb było tych postów rzeczywiście 700 ale kasowałem działy i tematy wraz z postami zostały wykasowane, a mimo to w statach jest pokazane: Napisanych postów 749. Więc już rozumiecie o co chodzi? że mam napisanych postów 100 a w statystykach wywala mi ich aż 700 :)

Edytowane przez pirlo
Opublikowano

No to przelicz jeszcze raz? Piszesz chaotycznie.