Skocz do zawartości

Błąd bazy danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czemu, ale samoistnie zrywa mi połączenie z bazą sql. Nic nie zmienia, nie robię na forum. Zdarzyło się to kilka razy. Raz problem rozwiązał się sam (naprawił się), innym razem musiałem naprawić sam bazę. czasami wyskakują błędy 500. Miałem podajże ze 2-3 takie o których wiem. Mogło ich być więcej i się zdarzyć nawet wtedy, kiedy nie wchodziłem. Zwykle pojawia się błąd:

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

Nie wiem czemu tak się dzieje. Napisałem do supportu home.pl, zobaczę co odpiszą.

Poniżej zamieszczam log błędu, może coś wychwycicie. Może to jakaś modyfikacja przeciążać forum.

http://www.e-chomik.eu/baza.txt

Edytowane przez Angelo
Opublikowano (edytowane)

No i to jest powodem tych kilku awarii ?

Edytowane przez Angelo
Opublikowano

Nie mogę już edytować postu. Tzn. że mam ją eksportować i spowrotem importować? Czy wziąć zupełnie nową i utworzyć.

Opublikowano (edytowane)

Usuń zapytaniem SQL i dodaj na nowo tym samym sposobem czyli zapytaniem SQL. ;) To są tylko sesje logowań, po prostu każdy będzie musiał zalogować się na nowo.

Nie zadziała naprawianie z poziomu ACP?

Zaawansowane :a: Diagnostics :a: Database Checker

Edytowane przez Dr R.I.P