Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade przenieśc z prawej strony tabele reputacji i postów lub shouterów, na doł forum tak gdzie są "Statystyki forum" a dokładnie w to miejsce(białe pola):

beztytuujmi.png

No chyba, że można dodac tutaj gdzie na ipboard jest u was "Najnowsze wpisy na blogu"

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem za słaby, możesz mi wytłumaczyć jak to dokładnie zrobić ;p ?

Edytowane przez siara
  • Manager
Opublikowano

Nie mogę, bo to nie jest takie hop siup. Trzeba przy tym posiedzieć. Ja jak byłem słaby z ... (ee nie byłem :P) to się uczyłem. Tobie też polecam.

Zacząłbym od takich naprawdę podstaw, na przykład: jak poprawnie umieszczać tematy na forum, bo co rusz dostaję raporty, że nie potrafisz poprawnie przypasować pytania/problemu do działu.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

hop siup cztery baby osiem d*p .. wszystkie problemy ładuje do "ogólnego supportu" ;p postaram się teraz dawac do odpowiednich działów owe problemy.

Hmm czyli nici z pomocy ;> ja nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić

• Manager
Opublikowano

Nie ma gotowego rozwiązania.. Dwa razy to mam napisać? Tobie się serio wydaje, że ot tak wszystko się dzieje i tworzy? Czasem po prostu człowiek jest zmęczony,a takie dziwne prośby nie są spełniane, bo zamiast wziąć się za promocję forum i rozbudowę treści na nim, to Ty zajmujesz się takimi pierdołami. Po co?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Osobiście nie zrozumiałem pytania, ale podpowiem Ci, miejsca ze screenów znajdziesz:

:wyglad: Wygląd :a:Wybierz styl :a: Board Index :a: boardIndexTemplate :a:

<div id='stats'>
		<h2>{$this->lang->words['board_stats']}</h2>
		<dl>
			<dt>{$this->lang->words['total_posts']}</dt>
			<dd>{$stats['info']['total_posts']}</dd>
			<dt>{$this->lang->words['total_members']}</dt>
			<dd>{$stats['info']['mem_count']}</dd>
			<dt>{$this->lang->words['newest_member']}</dt>
			<dd><a href='{$stats['info']['last_mem_link']}' title='{$this->lang->words['view_profile']}'>{$stats['info']['last_mem_name']}</a>{parse template="user_popup" group="global" params="$stats['info']['last_mem_id'],$stats['info']['last_mem_seo']"} </dd>
			<dt>{$this->lang->words['online_at_once']}</dt>
			<dd>{$stats['info']['most_online']}<br /><span class='extra'>{$stats['info']['most_time']}</span></dd>
		</dl>
	</div>