Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy do tej pory działałem na skrypcie vbulletin, ale każdy kiedyś potrzebuje jakiś zmian no i teraz przymierzam się do zakupu ipb.

Interesuje mnie kilka spraw przed zakupem skryptu.

1. Zarządzanie bocznymi kolumnami, żeby uzyskać coś jak tutaj jest forum.invisionize.pl że tam ostatnio dodane, komentoweane itd czy do tego potrzebny jest jakiś mod który jest ogólno-dostępny dla posiadaczy licencji czy tez trzeba taki mod zakupić ?

2. Czy da się ustawić właśnie te boczne kolumny żeby były one na stałe jak np mają na forum.pclab że nawet jak się wejdzie do jakieś kategorii nadal one są po prawej

3. Czy takie dodatki użytku codziennego typu galerie, SB, rozwinięte top x stat są ogólno-dostepne dla posiadaczy licencji czy tez może kupić takie coś trzeba

Jestem nowy szukałem w miarę na forum takich spraw ale nic interesującego nie znalazłem tak że proszę o wyrozumiałość i odpowiedź na pytania

• Manager
Opublikowano

Witamy!

Ad 1 - sidebar jest wbudowaną funkcjonalnością w forum. Możesz skorzystać również z darmowej modyfikacji rozszerzającej te funkcje - o nowe, customowe bloki.

Ad 2- można:

Ad 3 - podaj je konkretnie, bo niektóre są płatne ( z wymienionych to galeria ), a inne są darmowe.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

trochę dziwnie mi tak teraz, testuję ipb a korzystałem długo z vb ale myślę że szybko się przyzwyczaję, vb miało swoje forum dla posiadaczy licencji ale nie była to strona gdzie się kupowało licencję czy ipb też takie posiada skąd można ściągać style, dodatki itd. od razu by się przydał a nie jestem w temacie jeszcze ;)

Jaki jest koszt takiej galerii jaką macie np. tu na forum bo dosyć ciekawa jest

• Manager
Opublikowano

trochę dziwnie mi tak teraz, testuję ipb a korzystałem długo z vb ale myślę że szybko się przyzwyczaję, vb miało swoje forum dla posiadaczy licencji ale nie była to strona gdzie się kupowało licencję czy ipb też takie posiada skąd można ściągać style, dodatki itd. od razu by się przydał a nie jestem w temacie jeszcze ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.