Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na starym pokazuje mi tylko to teraz mam zainstalowałem ip board 3.1.2

Błąd serwera

W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony ******.com/. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.

Oto kilka propozycji:

Załaduj ponownie tę stronę internetową później.

Błąd HTTP 500 (Internal Server Error): Napotkano nieoczekiwaną sytuację przy próbie zrealizowania żądania przez serwer.

generalnie chodzi mi gdzie co dać bo jak dam wszystkie ze starego to wcale nie działa

Edytowane przez WolusBakaTeam
  • Manager
Opublikowano

generalnie chodzi mi gdzie co dać bo jak dam wszystkie ze starego to wcale nie działa

Napisz to jeszcze raz. Tym razem bardziej zrozumiale, bo ja nic z Twojego lakonicznego i chaotycznego opisu nic nie rozumiem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Miałem forum postawione na ip board 3.0.5 miałem bardzo dużo postów i użytkowników teraz aktualizowałem do wersji 3.1.2 i przestało wg działać , pisało błąd servera .

Więc postanowiłem zgrać wszyskie pliki z servera na komputer po czym skasować je wszystko z servera i zainstalować na nowo ip board tym razem w wersji 3.1.2 i chciał bym odzyskać swoje posty z tych plików co zgrałem , jest taka możliwość ? baza danych nie naruszona

Edytowane przez WolusBakaTeam
Opublikowano

chciał bym odzyskać swoje posty z tych plików co zgrałem , jest taka możliwość ? baza danych nie naruszona

Skoro znasz pojęcie "baza danych" to dlaczego myślisz że posty są przechowywane w plikach statycznych na FTP?

Ja bym na Twoim miejscu zainstalował wersje 3.0.5 przypisując prefix starej bazy danych i zrobił poprawną aktualizację do 3.1.4, chyba że już baza jest na 3.1 ? :blink: