Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

NewDiabloMod 28 Klas + Ponad 150 Itemów + Questy itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam do sprzedania unikalny plugin NewDiabloMod. Posiada on 28 klas, ponad 150 itemów, 4 frakcje - Bohaterowie, Demony, Potwory i Premium w każdej frakcji jest po 8 klas z wyjątkiem Premium bo w niej 4 posiada również Questy czyli zadania w zamian za które otrzumujemy bonusy np. za zabicie X rayz Ninja dostajemy X doświadczenia itp. dodatkową modyfikacją jest jeszcze sklep, w którym kupujemy rzeczy za złoto, zdobywamy je zabijając wrogów 1 szt za normalne zabicie i 2 szt za HS'a. Co do samego pluginu to modyfikowałem go najbardziej 'optymalnie' dla całości, wszystko jest przejżyście napisane. Ta modyfikacja nie jest dostępna na żadnym serwerze oprócz testowego, na którym też można go przetestować IP: 178.19.105.110:27097

Plugin był testowany przez około miesiąc na jednym z większych Polskich serwerów - cały czas na bierząco naprawiany, więc ilość błędów zmniejszona jest do minimum.

Cena jaka mnie interesuję to 20zł

Link do aukcji + zdjęcia: http://allegro.pl/show_item.php?item=1502861273

Edytowane przez ProHax0r
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sprzedam Silnik NewDiabloMod, który posiada 28 klas (w tym 4 premium), ponad 150 itemów, questy, system Złota, podział frakcji na Bohaterów, Potwory, Demony i Premium.

diablog.png

Cena to jedyne 15zł

Pieniądze wpłacić można tylko za pomocą przelewu.

Aukcja na allegro: KLIK

Kontakt: [email protected]