Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP.Gallery 4.0.1 (Size: 892.52K)

This is the latest version of our Gallery software. It features a brand new interface and updated feature set. Please review the release announcement to review this changes.

Dokładnie o tej cały czas piszemy.

• Manager
Opublikowano

public function setCanUpload( $force=null )
{
	if ( $force !== null )
	{
		$this->_userCanUpload = $force;
	}
	else
	{
		$this->_userCanUpload = false;

if ( $this->memberData['g_max_diskspace'] != 0 )
		{
			$this->_userCanUpload = true;
		}

if ( $this->memberData['g_album_limit'] == 0 || $this->memberData['g_img_album_limit'] == 0 )
		{
			$this->_userCanUpload = false;
		}
	}
}

Sprawdź limity dyskowe - czy nie wyczerpały się. Potem sprawdź ilośś albumów, jakie grupa może dodać. W tym jest problem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Limitów dyskowych mam jeszcze w pieruny, więcej niż połowę. Co do ilości dodawania albumów, to jak zaznaczam Unlimited, czy wpisuję np.100

to i tak nic nie zmienia, dodawać nie mogę.

Dodam tylko że galerię instalował mi Collin a ostani post jaki napisał 3 dni temu:

Please disregard that last message. I see you do, infact, have a board installed, which I did not see earlier. I will pass this ticket to our techs to install your gallery.

-Collin S.

Invision Power Services

i tyle go widziano :)

Opublikowano
Globalny limit plików

Maksymalnie miejsce na dysku na wszystkie wysyłki plików dla każdego użytkownika w tej grupie. (Również: prywatne wiadomości i posty)

ustawione na 0, bez limitów.

Opublikowano

Dostałem info z pomocy technicznej:

Hello.

We are working to correct that problem right now. There is a new release that I am going to apply. I've uninstalled your Gallery because the first install was corrupted.

Please be patient, and you'll soon have the Gallery installed and running.

In the meantime, don't do anything in the Admin Panel while we work. Don't want to mess anything up.

I'll update this ticket when I am finished.

:voodoo:

Opublikowano

Teraz dostałem nowy ticket. Chyba nic z tego nie rozumiem, albo robią ze mnie idiotę. Co ma do tego mój skin który nota bene jest oryginalnym skinem IPB ?

Hello.

OK, stop editing the IP.Board skin (which you renamed) or the Gallery isn't going to work properly.

You do not want to edit IP.Board, since it must be there and unedited for apps to install properly.

Create a new skin, and make edits to that one. Revert the changes on IP.Board. Then we can re-install Gallery for you.

Let us know when you are finished, and we can continue.

O co tutaj chodzi ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.