Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

jeśli ktoś z was drodzy forumowicze posiada konto na facebook i z własnej nieprzymuszonej woli chciałby mi delikatnie pomóc proszę was o wejście w poniższy link i polubienie mojego komentarza :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=145600975506964&notif_t=event_wall#wall_posts

kliknij lubie to przy komentarzu Dawid Wajda

dziękuje z góry wszystkim którzy dołożą się do mojej pizzy

pozdrawiam :D

Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.

Opublikowano

moderator nie bądź zgred, to przecież dział hajd park, czyli pierdoły... można by tutaj trochę wyluzować i nie być służbistą :]

Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.

Opublikowano

Polubiłem. :)

• Lubię to 1

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

moderator nie bądź zgred, to przecież dział hajd park, czyli pierdoły... można by tutaj trochę wyluzować i nie być służbistą :]

Dlatego zostawiłem ten temat.

Poza tym pisałeś o "własnej nieprzymuszonej woli".

Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje i wszyscy są szczęśliwi, a jak będziesz upierdliwy to dam "Lubki" ale konkurencji :P

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Dzięki, wszystkim co dali - dadzą - bądź nie dali lub nie dadzą ! :]

a jak będziesz upierdliwy to dam "Lubki" ale konkurencji :P

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Edytowane przez Daffitto