Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z opinii zasłyszanych tu i ówdzie ponoć te statystyki od pewnego czasu nie są miarodajne.

W dodatku lubią ni z tego ni z owego wyświetlać reklamy...

Opublikowano

Osobiście przez długi okres czasu korzystałem ze stat24, ale pod koniec tego roku zrobili najgłupszą z możliwych rzeczy. Otóż w regulaminie wprowadzili zapis, że do bezpłatnej wersji statystyk dołączane będą reklamy. Jak dla mnie wogóle nie do przyjęcia sprawa.

Szybciutko przerzuciłęm się na Google Analitics: są bezpłatne i naprawdę bardzooooooooo rozbudowane.

Stat24 w wersji podstawowej w stosunku do nich to mizeria i to bez śmietany :P

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

alexa*com to indeksuje wszystkie strony i ruch jak leci, ale to trochę nie tak jak takie normalne statystyki. :P Chyba, że o czymś nie wiem i działa podobnie jak GA.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Są tam mini statystyki ale dopiero po wskoczeniu strony do pułapu 100,000 tys stron.

Wtedy są wykresy etc. A tak poza tym to staty przedstawiające wzrost lub spadek ruchu na stronie i inne podobne.