Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość przerobienia konkretnego forum, tzn jego wyświetlania.

Przykładowo: stworzyłem 5 działów, które są wyświetlane na dole forum (przypadkowa kolejność.)

pre_1305741116__b11eztytulu.png

Jak widać jest tam kategoria + 5 działów. Chcę aby nie było widać tych for i tej kategorii przy przeglądaniu forum głównego.

Za to bym umieścił odnośnik do kategorii Ogólne pod logiem.

Użytkownik wchodzi na forum, szuka działu Ogólne, lecz go nie widzi ani ja, ale, za to zobaczył odnośnik pod logiem! i co robi? klika w niego,

po czym, ukazuje mu się ta Kategoria Ogólne + 5 działów!

Rozumiecie?

W jakim celu tak kombinuję? |

Tworzę nową stronę i zamiast kupować trzecią lickę, to bym widział nową kategorię o samochodach, żeby użytkownik nie musiał przebijać się przez 40 działow ;d

Pytanie, da się coś? czy NIE ?

Serdeczne dzięki za pomoc.

Metin2 - Największy Polski Portal o grze Metin2
Opublikowano

Zaraz, zaraz....

Masz z prawej na tej czarnej belce mały minusik którym zwijasz kategorię, nie wystarczy ustawić go jako domyślnie zwinięty?

Tak sobie tylko pomyślałem....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaraz, zaraz....

Masz z prawej na tej czarnej belce mały minusik którym zwijasz kategorię, nie wystarczy ustawić go jako domyślnie zwinięty?

Tak sobie tylko pomyślałem....

Tak, ale to lipnie wygląda ;p a chciałbym żeby nie było widać tej kategorii tylko dopiero po kliku w linku jak w opisie.

Jaka cena tej modyfikacji?

Metin2 - Największy Polski Portal o grze Metin2