Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[Szukam] Poszukiwany sponsor na licencję ( nie IP.Board :P )

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Witam,

dziś dość nietypowo.

Poszukuję sponsora na jeden, dość potrzebny mi program.

Koszt jego to jedyne 299$. Nie jest on w żaden sposób związany z IP.Board, ale będzie mi służył przez długie lata do jeszcze lepszych efektów związanych z IP.Board.

Co oferuję w zamian:

• 10 miesięczny support forum IP.Board
    LUB
  • dostęp do 10 płatnych modyfikacji - nie stworzenie, ale wybór, np. z portfolia tychże.
    LUB
  • stworzenie 4 modyfikacji do IP.Board, uprzednio przeze mnie przemyślanych. Nie działa to tak, że Ty chcesz - ja muszę, tylko: Ty chcesz, ja myślę, zgadzam się i wykonuję.

Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam,

DawPi

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Myślę że większe szanse na wsparcie miałbyś, gdybyś zagrał w otwarte karty, i jasno powiedział po ci ta (de facto całkiem niezła) sumka :)

Nie ma Bogini poza Boginią, która jest Waszą Boginią. Nie ma ruchu eryzyjskiego poza ruchem eryzyjskim, którym jest Ruch Eryzyjski. A każdy Korpus Złotego Jabłka jest ukochanym domem Złotego Robaka. Chwała Eris! 23!