Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie znalazłem podobnego tematu, więc tworzę nowy.

Jak zrobić, żeby użytkownik przypisany do kilku grup był widoczny w nich wszystkich ? Obecnie (domyślnie ?) jest widziany tylko w grupie, która jest nadrzędna. Jak to zmienić ?

Opublikowano

Nie chodziło mi o to ;].

Mam w legendzie forum kilka grup. Chciałbym, żeby np. administrator, który przynależy do grupy Przyjaciół był widoczny w jednej i drugiej grupie, a nie tylko w grupie administrator, ponieważ taką ma grupę podstawową.

Opublikowano

Czy ja tak niezrozumiale opisałem ten banalny problem ? :D

W stopce forum mam legendę (nie jest to istotne jaka jest to legenda). Zawiera ona nazwy grup, które są na forum. Klikając na jedną przenosimy się do listy członków tej grupy. Nic więcej.

Chciałbym zrobić, żeby użytkownik, który jest przypisany do kilku grup (przez panel) był w tych wszystkich grupach widoczny. Obecnie jest widoczny tylko w grupie, którą ma ustawiona w panelu jako podstawową. Wszystkie grupy dodatkowe (które również ustawia się w panelu) są już pomijane.

Opublikowano

Gdybym wiedział, ze tak to się fachowa nazywa to od razu bym tak napisał.

Starałem się wyjaśnić problem tak klarownie, jak to możliwe.

Oczywiście chodziło o to, dziękuję za pomoc ;).

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.