Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kilka razy wylogowało mnie z ACP przekierowując na stronę główną. Myśłałam, że to może autor moda, którego zleciłam naprawę, loguje się na moje dane, ale sprawdzałam w Admin login logs i tam jest tylko moje IP. Ma ktoś pomysł, co może być tego przyczyną?

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Ostatnio siedzę cały czas w Manage Language i działo się to właśnie wtedy, kiedy tłumaczyłam frazy językowe. Żadnej ramki nie ma. Np. dałam "go", aby zatwierdzić zmiany i właśnie w tym momencie znalazłam się na stronie głównej forum.

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Przekierowanie na stronę główną forum to jest sam w sobie jakiś bug, ale obawiam się, że będzie ciężko go namierzyć, bo sam się nigdy z czymś takim nie spotkałem. Wylogowanie na stronę główną ACP to tak, ale z ACP na forum, przy wykonywaniu normalnej czynności to jeszcze nie. :o

Obserwuj sytuację, może wyłapiesz jakieś detale, które mogą pomóc w diagnozie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ja miałem identycznie i dzialo sie to tylko przy ustawianiu jednej zakladki w ustawieniach, po zmianie hostingu jak reka odjal wszystko zaczelo dzialac.

• Lubię to 1