Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziś dopiero zobaczyłem że w ACP przy próbie dodawania i edycji for wyświetla się Driver error

ts496_dftju.png

nie wiem kiedy on się dokładnie pojawił niedawno wykonałem update ipb3.1.4>ipb3.2 a po update tego nie sprawdzałem i nie wiem skąd to jest

logi z dzisiaj:

[11-Jun-2011 11:34:39] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/codegame/public_html/codegame/admin/sources/classes/skins/skinFunctions.php(2645) : eval()'d code on line 19

[11-Jun-2011 11:37:13] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/codegame/public_html/codegame/admin/sources/classes/skins/skinFunctions.php(2645) : eval()'d code on line 50

[11-Jun-2011 11:55:05] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting '}' in /home/codegame/public_html/codegame/admin/sources/classes/skins/skinFunctions.php(2645) : eval()'d code on line 54

[11-Jun-2011 11:56:08] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/codegame/public_html/codegame/admin/sources/classes/skins/skinFunctions.php(2645) : eval()'d code on line 11

[11-Jun-2011 12:10:15] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/codegame/public_html/codegame/admin/sources/classes/skins/skinFunctions.php(2645) : eval()'d code on line 25

[11-Jun-2011 12:10:34] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/codegame/public_html/codegame/admin/sources/classes/skins/skinFunctions.php(2645) : eval()'d code on line 25

Edytowane przez lumota

Amazing Game Website Templates for those who want to stand out from others.

Professional IPS Themes - Gaming Invision Community Themes, Forum Skins and Game UI Templates.

Forum Templates for Clans and Guilds, Web and Game Developers.

Opublikowano

3.2

niedawno zrobiłem nowy z podstawowego 3.2 a z 3.1 nie mam

Professional IPS Themes - Gaming Invision Community Themes, Forum Skins and Game UI Templates.

Opublikowano

wszystko w acp działa tylko w ACP/Fora

błąd wyskakuje jak chcę dodać nowe forum lub edytować istniejące

Opublikowano (edytowane)

Miałem podobny błąd i okazało się, że powodowała go modyfikacja Topic Prefixes. Dopiero odinstalowanie go i usuniecie wszystkich jego plików z FTP spowodowało, że w końcu mogłem edytować ustawienia forów itd. U Ciebie pewnie tez jakaś modyfikacja niekompatybilna jest z 3.2.0

Edytowane przez matma4u
  • Lubię to 1

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

matma4u

dzięki to były jednak te pliki topic prefix których po odinstalowaniu na starej wersji nie usunąłem ich z ftp

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.