Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chcąc wejść w użytkowników, pomoc lub szukaj wyskakuje mi taki sam bład:

Not Found

The requested URL /uzytkownicy.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.41 Server at skihit.pl Port 80

jak to można naprawić, tak by pokazywała się ilość użytkowników itd. Dziekuję za pomoc.

Opublikowano
Mówiłem byś edytował linki z bitu, co podałem Ci we wcześniejszym Twoim temacie. Jak widać nie zrobiłeś tego. :D

Jesli chodzi o Twoje linki w bicie , to widziałem tylko jeden :

<

a href="http://invisionize.pl">Wortal</a>

<a href="regulamin.html">Regulamin</a>

</div>

<!--ipb.leftlinks.end-->

<!--ipb.rightlinks.start-->

<div id='submenu_right'>

<a href="pomoc.html">{$this->ipsclass->lang['tb_help']}</a>

<a href="szukaj.html&f={$this->ipsclass->input['f']}" id="ipb-tl-search">{$this->ipsclass->lang['tb_search']}</a>

<a href="uzytkownicy.html">{$this->ipsclass->lang['tb_mlist']}</a>

<a href="kalendarz.html">{$this->ipsclass->lang['tb_calendar']}</a>

<if="$component_links != """>

{$component_links}

i tylko jego edytowałem, ale jak widzisz nic to nie pomogło. Nie wiem co jeszcze powinienem edytować.

• Manager
Opublikowano

Te:

<a href="pomoc.html">{$this->ipsclass->lang['tb_help']}</a>
<a href="szukaj.html&f={$this->ipsclass->input['f']}" id="ipb-tl-search">{$this->ipsclass->lang['tb_search']}</a>
<a href="uzytkownicy.html">{$this->ipsclass->lang['tb_mlist']}</a>
<a href="kalendarz.html">{$this->ipsclass->lang['tb_calendar']}</a>

Tam, jak widzisz mam mod_rewrite. Domyślnie te linki wyglądają inaczej. Tak:

<div class='ipb-top-right-link'><a<if="$this->ipsclass->input['_low_act'] == 'help'"> class="current"</if>  href="{$this->ipsclass->base_url}act=Help">{$this->ipsclass->lang['tb_help']}</a></div>
	<div class='ipb-top-right-link' id="ipb-tl-search"><a<if="$this->ipsclass->input['_low_act'] == 'search'"> class="current"</if>  href="{$this->ipsclass->base_url}act=Search&f={$this->ipsclass->input['f']}">{$this->ipsclass->lang['tb_search']}</a></div>
	<div class='ipb-top-right-link'><a<if="$this->ipsclass->input['_low_act'] == 'members'"> class="current"</if>  href="{$this->ipsclass->base_url}act=Members">{$this->ipsclass->lang['tb_mlist']}</a></div>

UWAGA: tutaj również jest niestandardowy kod HTML! Wyciągnij tylko same linki.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
<div class='ipb-top-right-link'><a<if="$this->ipsclass->input['_low_act'] == 'help'"> class="current"</if> href="{$this->ipsclass->base_url}act=Help">{$this->ipsclass->lang['tb_help']}</a></div>

<div class='ipb-top-right-link' id="ipb-tl-search"><a<if="$this->ipsclass->input['_low_act'] == 'search'"> class="current"</if> href="{$this->ipsclass->base_url}act=Search&f={$this->ipsclass->input['f']}">{$this->ipsclass->lang['tb_search']}</a></div>

<div class='ipb-top-right-link'><a<if="$this->ipsclass->input['_low_act'] == 'members'"> class="current"</if> href="{$this->ipsclass->base_url}act=Members">{$this->ipsclass->lang['tb_mlist']}</a></div>

Z tego powyżej mam wyciągnąć same linki? Ok, tylko co tu jest linkiem? A jak wyciągnę to gdzie je wkleić?