Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem po stworzeniu tabeli, nie mam tła poza nią. (tak jak widać na rysunku), więc mam pytanie która klasa w css'ie odpowiada za to? Próbowałem sam znaleźć, niestety nie udało mi się (szukałem w źródle strony :X)

post-213-1237563117_thumb.png

• Manager
Opublikowano

Polecam instalację dodatku do Firefoxa, jeśli go używasz, o nazwie FireBug. Przecież Ty masz jakiś inny skin, a nie domyślny. Forum wróżbiarskie forum obok.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Absolutnie nie jestem sarkastyczny - po prostu nie lubię podejścia ludzi, którzy czekają z założonymi rękami mimo, że dostali wskazówki i informacje co należy zrobić. Ty tak się zachowujesz teraz.

Już Ci pomogłem, odwalenie za Ciebie w momencie kiedy wiem, że możesz to zrobić tylko masz lenia nie jest moim celem i ideą tego forum. Ludzie czasem błędnie odczytują intencje tego forum -> pomoc, support, a nie praca za kogoś itd. Oczywiście generalizuję, czasem po prostu widać, że bez 'zrobienia za kogoś' się nie obejdzie i robię to z ochotą, ale kiedy wiem, że ktoś ma pojęcie, może, tylko mu się nie chce to tego już nie lubię. :/

---

• Manager
Opublikowano
Polecam instalację dodatku do Firefoxa, jeśli go używasz, o nazwie FireBug.

I dalej domyślając się, że jednak go pobierzesz i przeczytasz opis zobaczysz, że służy on m.in. do fajnego sprawdzania elementów strony, że tak powiem 'on-line'.

---

Opublikowano

No tutaj myślałem że jesteś sarkastyczny, przepraszam, myślałem że to żart ;D. Gdyby wiedział że to ta podpowiedź nie uznałbyś mnie za lenia. Niestety znaleźć tego nie mogę w guglarce. To jest dokładna nazwa tego dodatku?

Opublikowano

Powiem Ci Dawid że ten addon jest super! Od razu znalazłem rozwiązanie, nie zauważyłem w wrapperze wszystko na forum jest na tabeli. ;) Wystarczyło przesunąć zamknięcie komórki, kolumny i tabeli na dół i od razu wszystko gra! ;) Aaaa i przepraszam za ten mój drugi post ale jak zobaczyłem że mam zainstalować dodatek FireFox do mozilli to myślałem że to żart. :/ Dziękuje jeszcze raz.

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.