Dr R.I.P Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Cześć, mam problem po stworzeniu tabeli, nie mam tła poza nią. (tak jak widać na rysunku), więc mam pytanie która klasa w css'ie odpowiada za to? Próbowałem sam znaleźć, niestety nie udało mi się (szukałem w źródle strony :X)
Manager DawPi Opublikowano 20 Marca 2009 Manager Opublikowano 20 Marca 2009 Polecam instalację dodatku do Firefoxa, jeśli go używasz, o nazwie FireBug. Przecież Ty masz jakiś inny skin, a nie domyślny. Forum wróżbiarskie forum obok. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr R.I.P Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Sarkastyczne podejście bardzo mnie cieszy :/. Więc co miałbym Ci podać abyś, mógł mi pomóc? Edytowane 20 Marca 2009 przez Dr R.I.P
Manager DawPi Opublikowano 20 Marca 2009 Manager Opublikowano 20 Marca 2009 Absolutnie nie jestem sarkastyczny - po prostu nie lubię podejścia ludzi, którzy czekają z założonymi rękami mimo, że dostali wskazówki i informacje co należy zrobić. Ty tak się zachowujesz teraz. Już Ci pomogłem, odwalenie za Ciebie w momencie kiedy wiem, że możesz to zrobić tylko masz lenia nie jest moim celem i ideą tego forum. Ludzie czasem błędnie odczytują intencje tego forum -> pomoc, support, a nie praca za kogoś itd. Oczywiście generalizuję, czasem po prostu widać, że bez 'zrobienia za kogoś' się nie obejdzie i robię to z ochotą, ale kiedy wiem, że ktoś ma pojęcie, może, tylko mu się nie chce to tego już nie lubię. :/ intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr R.I.P Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 Chwilka, jaka wskazówka? Uwierz mi że pierwszą moją myślą nie było napisanie tutaj tego tematu... :/ Staram się jak mogę...
Manager DawPi Opublikowano 20 Marca 2009 Manager Opublikowano 20 Marca 2009 Polecam instalację dodatku do Firefoxa, jeśli go używasz, o nazwie FireBug. I dalej domyślając się, że jednak go pobierzesz i przeczytasz opis zobaczysz, że służy on m.in. do fajnego sprawdzania elementów strony, że tak powiem 'on-line'. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr R.I.P Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 No tutaj myślałem że jesteś sarkastyczny, przepraszam, myślałem że to żart ;D. Gdyby wiedział że to ta podpowiedź nie uznałbyś mnie za lenia. Niestety znaleźć tego nie mogę w guglarce. To jest dokładna nazwa tego dodatku?
Manager DawPi Opublikowano 20 Marca 2009 Manager Opublikowano 20 Marca 2009 FIREBUG! Przepraszam. :/ intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr R.I.P Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 Powiem Ci Dawid że ten addon jest super! Od razu znalazłem rozwiązanie, nie zauważyłem w wrapperze wszystko na forum jest na tabeli. Wystarczyło przesunąć zamknięcie komórki, kolumny i tabeli na dół i od razu wszystko gra! Aaaa i przepraszam za ten mój drugi post ale jak zobaczyłem że mam zainstalować dodatek FireFox do mozilli to myślałem że to żart. :/ Dziękuje jeszcze raz.
Manager DawPi Opublikowano 20 Marca 2009 Manager Opublikowano 20 Marca 2009 Informacja: Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi