Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Witam Robiłem tzn chciałem zrobić upgrade do wersji 3.2.2 ale na przeszkodzie znów było tłumaczenie. Wykonało 7/14 kroków i dalej już nie chce. Na forum mam dalej wersje 3.2.1 a w panelu upgrade nie ma wersji 3.2.2. Co mogę zrobić ? 1
jozefg Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Za świeża - do 3.2.2 nie ma ; ja robię na piechotkę, od rana już siedzę...
Manager DawPi Opublikowano 1 Września 2011 Manager Opublikowano 1 Września 2011 Poradziłeś sobie? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
jozefg Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Męczę się dalej - taka dłubanina. Gorzej że mody z wcześniejszych wersji nie chcą działać .
Manager DawPi Opublikowano 1 Września 2011 Manager Opublikowano 1 Września 2011 No to wiadomo - nigdy łatwo nie jest. Powodzenia. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Można powiedzieć że mam połowę wersji 3.2.2. Jest możliwość przywrócenia 3.2.1 i zrobienia od nowa upgrade z pominięciem tłumaczenia ?
Manager DawPi Opublikowano 1 Września 2011 Manager Opublikowano 1 Września 2011 Heh, nie, jak nie masz kopii. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Czyli pozostaje mi pracowanie na 2-ch wersjach ? 3.2.1 & 3.2.2 ?
Manager DawPi Opublikowano 1 Września 2011 Manager Opublikowano 1 Września 2011 Dlaczego na dwóch? Ja tam nadal nie wiem, co Ty kombinujesz i co Ci tyle czasu zajmuje. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Podczas upgrade do 3.2.2 (krok 7/14) pokazał się error o małej pamięci (memory) i dalej nie mogę aktualizować IPB
Manager DawPi Opublikowano 1 Września 2011 Manager Opublikowano 1 Września 2011 A to mów tak.. Próbowałeś przeskoczyć z importu langu do bbcode? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Nie, bo nawet tego sposobu nie znam i nie znalazłem, może źle szukałem.
Manager DawPi Opublikowano 1 Września 2011 Manager Opublikowano 1 Września 2011 Twój import kończy się na czymś w stylu do=lang.. Zmień to na do=bbcode i odśwież stronę. Powinno przejść dalej. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ok udało się, dzięki. A jeszcze do tego tematu, wiem 1 temat 1 prośba ale to się też tego tyczy Szablony z 3.2.1 nie są kompatybilne z 3.2.2 ? Bo coś widok tematu/posta się rozwalił.
Gość naXe Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Nie mogę edytować posta, więc napiszę "dubla" Widok tematów posta naprawiony, ale mam problem z JS. Nie mogę zwijać, rozwijać ...
Manager DawPi Opublikowano 2 Września 2011 Manager Opublikowano 2 Września 2011 Odświeżyć cache skinów, przeglądarki.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
veakpolple Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Gdy mi nie działało JS to wgrałem od nowa obrazki ze stylu i zadziałało
Gość naXe Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 A co obrazki mają do JS ? Okej problem rozwiązany już dawno, ale nie odpisałem
Pavulon Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. StackTrace or GTFO
Rekomendowane odpowiedzi