Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się do ACP i wejdź do: TOOLS & SETTINGS; Zobacz teraz czy nie ma żadnej modyfikacji typu:

(V88) Similar Topics

Similar Topics 1.0.4

(MPFF) Similar Topics 1.0

Jeżeli nie ma, to wejdź do COMPONENTS; Zobacz teraz czy nie ma żadnej modyfikacji typu:

(V88) Similar Topics

Similar Topics 1.0.4

(MPFF) Similar Topics 1.0

Jeżeli w któryś z tych miejsc jest, wejdź do niej i poszukaj "Enable / Disable".

Nie mam żadnej z tych modyfikacji zainstalowane więc ciężko mi powiedzieć.

// KliczeK

In, and Out.

Opublikowano

Bez zajrzenia do ACP, nic nie mogę poradzić - ze względu na to nie wiem jaką masz wgrane modyfikacje, ani co może być na grzebane. Możliwe że brakuje Ci pliku w mod_install. :P

In, and Out.

Opublikowano
Similar Topics 1.0.4 nie mają ustawień w ACP, tylko bezpośrednio w pliku sources/action_public/topics.php - tam sprawdź. :P

I'm on it!

EDIT: Pani Kasia sobie zażyczyła usunięcie moda. Mod usunięty, Podobnych Tematów nie ma... i tak - to było Similar Topics 1.0.4.

In, and Out.

Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

In, and Out.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.