Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za bardzo nie wiem czy to dobry dział , ale jak cos prosze przeniescie do odpowiedniego,mam problem z krzaczeniem się znaków na forum , za bardzo nie wiem co z tym robić ,problem pojawił sie po przeniesieniu forum na inny serwer i podpięciu do nowej domeny , czy może ktos posiada jakąś wiedzę co z tym fantem zrobic .Ogólnie to występuje takie krzaczenie na całym forum jednak np na sb jak sie napisze ś to dopiero po 2 sekundach zmienia sie na znak zapytania , a gdy pisze sie posta to robiac podgląd wszystko gra a po napisaniu juz niestety nie.

Opublikowano

J ja witam ,wszelkie sposoby przetestowane i nic sie nie zmienia niestety , walczymy z tym juz od 2 dni :P

Opublikowano (edytowane)
Hm, a możesz pokazać jak masz kodowane tabele w bazie danych? Problem występuje z nowymi postami jak zrozumiałem - jak to wygląda potem w bazie danych?

jeżeli mi powiesz jak mam tobie to pokazac to pokaże , musicie zrozumiec że ja jestem mało obeznana w tym temacie działania skryptu 2.3.6 . Na poprzednim serwerze na którym wisiaiłam wszystko po przejściu z 2.0 na 2.3.6 było dobrze tylko sie skopało po wgraniu na nowa domene i podpieciu do nowego serwera :P

edit: literówka

Edytowane przez emma
Opublikowano

podesłałam to DawPi na pm bo nie byłam pewna do konca czy to :) , jednak jak narazie sie nic nie zmieniło niestety krzaki jak były tak nadal sa.

• Manager
Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego wysyłasz mi jakieś pmki zamiast pisać na forum.

Również nie wiem, co może być przyczyną. Ciężko wyrokować jeśli podałem sposób działający w 99% przypadkach.

Poza tym nie odpowiedziałaś czy problem występuje tylko z nowymi postami czy ze starymi również.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)
Nie rozumiem dlaczego wysyłasz mi jakieś pmki zamiast pisać na forum.

Również nie wiem, co może być przyczyną. Ciężko wyrokować jeśli podałem sposób działający w 99% przypadkach.

Poza tym nie odpowiedziałaś czy problem występuje tylko z nowymi postami czy ze starymi również.

O przepraszam bardzo że wysłałam pm , widać nie można tutaj adminowi wysłac Pm - i dla wyjasnienia nie jakies pmki tylko jedną z zawartościa tego o co prosiliście ( choć napisałam jako wyjasnienie że nie jestem pewna czy to to dokładnie i dlatego podesłałam na pm , ale widać to niedozwolone.)

Co do wystepowania problemu to sposób działający na 99% nie skutkuje i był sprawdzany przez 2 osoby znające sie na tym jak to zrobić.jak juz napisałam ''problem występuje na całym forum po przeniesieniu '' nie ma znaczenia nowy czy stary post całe forum .

edit : literówka

Edytowane przez emma