Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałam się nad dhosting lub lh na hosting pod stronę, forum i sklep. Napisałam maila z pytaniami. Obie firmy udzieliły tego samego dnia wyczerpującej odpowiedzi. więc było 1-1. Jednak po rozmowie tel. doszłam do wniosku, że jednak dhosting udzielil mi bardziej profesjonalnej odpowiedzi na moje, jak zwykle bardzo dociekliwe pytania (sprawdzając wymagania techiczne sklepu). Zdecydowałam się więc na dhosting.

Pytanie tylko czy na początek Personal+ powinien wystarczyć, czy na te 3 rzeczy razem to zdecydowanie za mało? Wiem, że zawsze można się przenieść wyżej, tylko że ta promocja No limit w pakiecie wyżej jest kusząca a trwa tylko do końca miesiąca. Z drugiej strony jeśli Personal+ wystarczy na dłuższy czas, to po co przepłacać za wyższy pakiet, bo pomimo promocji i tak znaczna różnica. Nie spodziewam się wielkiego ruchu, więc dlatego pomyślałam o Personal+ pod stronę, forum i sklep. Ktoś pisał, że pojemność i transfer to nienajważniejsze parametry, ale dhosting odpisało, że nie podaje do publicznej wiadomości cpu i ram. Zresztą i tak niewiele by mi to powiedziało, więc dlatego wolę tu zapytać, czy Waszym zdaniem mogę zacząć od

Personal+ czy muszę koniecznie wyższy?

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

W promocji 4. urodziny, trającej do końca października w pakiecie Business i wyższym transfer jest no limit. I własnie to mnie najbardziej kusiło. Ale skoro uważasz, że transfer w niższych pakietach spokojnie wystarczy na początek to chyba faktycznie nie ma co przepłacać.

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.