Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,

dostałem u siebie PW:

Mam problem z moim blogiem. Często zdarza mi się że zapisuje jakiś nowy wpis po czym on znika i muszę jeszcze raz wszystko pisać, albo chcę coś dopisać wchodzę w edycję wpisu i się okazuje że nie ma tam wpisu którego widzę gdy nie jest on w edycji a widzę go jako zwykły użytkownik. Często co innego widzę jako na podglądzie a co innego w edycji, tak samo jest z komentarzami. Za każdym razem po napisaniu naciskam ikonę "napisz”, co moim zdaniem powinno być "zapisz”, bo przecież ja już zapisuje to co napisałem a nie napisuje.

baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano

Hm, wg mnie powinieneś sprawdzić i ew. zupgrade'ować wersję blogów do oryginalnej postaci - wszelkie zmiany w skinach cofnąć ( REVERT ) itd. ( bitach blogowych oczywiście ).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Hm, wg mnie powinieneś sprawdzić i ew. zupgrade'ować wersję blogów do oryginalnej postaci - wszelkie zmiany w skinach cofnąć ( REVERT ) itd. ( bitach blogowych oczywiście ).

Zasugerowałem zmianę skórki na taką bez modyfikacji. Jednak zaś napisał, że kłopoty są nadal. Jakieś pomysły?

baner_dolny.png
Opublikowano (edytowane)
Nie skin bez modyfikacji, ale bity blogów bez modyfikacji ( magiczne REVERT ).

A jeżeli wchodzę i przeglądam skin, w nim są zapisy blogów, a nie ma tam modyfikacji, bo przy niczym nie ma Revert? Upgrade blogów to po prostu wgranie najnowszej wersji i instalacja jak zazwyczaj czy poprawa tej samej wersji to jakoś inaczej?

Edytowane przez primo
baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano

Czy te znikające wpisy są w bazie czy i z niej odlatują?

Odnośnie czasu - gość musi powalczyć z ustawieniami, dokładniej tutaj: http://forum.invisionize.pl/index.php?act=UserCP&CODE=04 ( analogicznie ), a Ty w ACP.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.