Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nadal to będzie naruszenie praw autorskich, hipokryzja amfi ;)

Że sobie powiększy jakiś plik graficzny?

aby powiększyć trzeba go zrobić praktycznie od nowa, a logo pewnie nie ma licencji na modyfikowanie

mi to tam nie przeszkadza, tylko irytuje fakt ze tutaj wytykanie ze pirat, tutaj ze licencja nie obejmuje sprzedaży skina i takie duperele (FWL). Bądźmy konsekwentni.... ;)

Edytowane przez +matius
  • Lubię to 1
Opublikowano

@DawPi, dziękuję.

@+matius, nigdy nikomu nie wypominałem używania nielegalnych wersji IPB, nigdy nikomu nie miałem za złe używania nielegalnych wersji oprogramowania, o warunkach licencyjnych sprzedawanych stylów pisałem tylko dlatego, żeby nabywca nie musiał się nieprzyjemnie zdziwić po blokadzie konta na ipbforumskins.com, a w rezultacie po odebraniu dostępu do pobrania plików skina.

@mictlan, dziękuję za szybką i profesjonalną współpracę. Logo wykonane na najwyższym poziomie :)

http://forum.invisionize.pl/uploads/imgs/pre_1320515818__nederlandlacrosse_logo-01.png

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.