Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem z wysyłaniem masowych maili. Tworzę maila daje wyślij dodaje go do kolejki klikam w Task managerze w send bulk mail aby wyslalo i nic, jest wylaczony, a nie byl, gdzie go włączyć ? Daję screena

emailu.th.jpg

Aha i jeszcze jedno pytanie, czemu nie moge wstawic zalacznika wyskakuje mi blad:

Wysyłanie zakończone niepowodzeniem. Proszę skontaktować się z administratorem w celu sprawdzenia ustawień, bądź też uprawnień

Chmod uploads 777, permisions tez wszystko ok,

Edytowane przez KALAN
Opublikowano
Witam, mam problem z wysyłaniem masowych maili. Tworzę maila daje wyślij dodaje go do kolejki klikam w Task managerze w send bulk mail aby wyslalo i nic, jest wylaczony, a nie byl, gdzie go włączyć ? Daję screena

Problem rozwiązany !!! Można usunąć ! Natomiast ten niżej nadal jest ;)

Czemu nie moge wstawic zalacznika wyskakuje mi blad:

Wysyłanie zakończone niepowodzeniem. Proszę skontaktować się z administratorem w celu sprawdzenia ustawień, bądź też uprawnień

I gdzie ustawić wielkość załącznika ?

Pozdro !

• Manager
Opublikowano
Czemu nie moge wstawic zalacznika wyskakuje mi blad:

I gdzie ustawić wielkość załącznika ?

W edycji każdej grupy w ACP, zakładce MANAGEMENT -> Users and Groups > Manage User Groups

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Jeśli po dodaniu załącznika na forum, masz taki błąd, gdy chcesz go ściągnąć/podejrzeć, to wina leży tylko i wyłącznie po stronie hostingu, ja tak miałem w webd, po przeniesieniu wszystko wróciło do normy.

• Manager
Opublikowano
Jeśli po dodaniu załącznika na forum, masz taki błąd, gdy chcesz go ściągnąć/podejrzeć, to wina leży tylko i wyłącznie po stronie hostingu, ja tak miałem w webd, po przeniesieniu wszystko wróciło do normy.

Pod warunkiem 100% pewności, że ustawienia forum i chmodów są poprawne.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.