insp Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Właściwie to chciałem się upewnić czy to rozwiązanie jest dobre, a być może komuś się też to przyda. Wzorowałem się na tutku DawPi http://forum.invisio...dpost__p__56561 Mianowicie, chciałem ukryć własne pola w profilu, przed gośćmi. W tym celu edytowałem userInfoPane zamieniając: <if test="authorcfields:|:$author['custom_fields'] != """> na to: <if test="authorcfields:|:$author['custom_fields'] && $this->memberData['member_id']"> Nie znam się na php, więc chciałem się spytać czy tak to może być rozwiązane? Ogólnie, to działa tak jak powinno czyli ukrywa wszystkie custom fields przed gośćmi ale upewnić się nie zaszkodzi
Manager DawPi Opublikowano 16 Listopada 2011 Manager Opublikowano 16 Listopada 2011 Jest OK. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 16 Listopada 2011 Manager Opublikowano 16 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi