Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Czas Online Time Spenswer Online In Forum Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

Witam mam problemy z tą wtyczą otóż gdy mam zainstalowanego hoocka i wgrane najnowsze spolszczenie nie pokazuje się przy czasie online na forum nazwa czas online tylko nic wgl na hoocku też więc wiecie jak to zrobić by działało jak na angielskim langu normalnie działa tylko na spolszczeniu nie

Opublikowano

Daj link do tej modyfikacji, bo nazwa jakaś taka dziwna...

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

to jak wie ktoś już jak to zrobić ?? bo nadal nad tym pracuje nie da się w żaden sposób zrobić żeby było na spolszczeniu pokazana modyfikacja

• Manager
Opublikowano

to jak wie ktoś już jak to zrobić ?? bo nadal nad tym pracuje nie da się w żaden sposób zrobić żeby było na spolszczeniu pokazana modyfikacja

Jeśli zaczniesz precyzyjnie wyrażać o co chcesz zapytać to może wtedy ktoś pomoże, bo jak na razie to nic nie rozumiem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

a jak inaczej o tym napisać proste i logiczne chce jakos zrobić żeby to było widoczne na spolszczeniu inaczej się nie da tego powiedzieć ?? chyba ty też jestes tępy czy co bo ja normalnie pisze

• Manager
Opublikowano

a jak inaczej o tym napisać proste i logiczne chce jakos zrobić żeby to było widoczne na spolszczeniu inaczej się nie da tego powiedzieć ?? chyba ty też jestes tępy czy co bo ja normalnie pisze

Za to Ty nie jesteś wychowany.. I wcale logicznie nie piszesz..

• Lubię to 1

---

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

logicznie ciekawe jak mam to sformułować normalnie nie widać tej modyfikacji bo wgrałem tylko mi się czas pokazuje

Opublikowano

Słyszałeś w ogóle o znakach interpunkcyjnych? Pewnie nie(tak jak z kulturą), bo na tyle wypowiedzi używasz tylko podwójnego znaku zapytania "??".

ciekawe czy tobie dobrze czyta się wypowiedzi innych użytkowników piszących jednym ciągiem kilka zdań wszyscy muszą wysilać się i zgadywać o co właściwie tobie chodzi wiec albo czytający niepotrzebnie się męczy i w końcu ci odpowie albo cię zignoruje i zaczniesz płakać że nikt ci nie chce pomóc

• Lubię to 1
Gość Sirkrzemas
Opublikowano

ale co to jest moja wina że mam problemy z gramatyką może interpunkcji nie pisze i jest mi w tym dobrze sam nie pisałes wyżej wypowiedzi o mnie gadasz że nie używam interpunkcji a popacz na siebie

Opublikowano

o mnie gadasz że nie używam interpunkcji a popacz na siebie

:lol:

Gdzie u Pavcia nie ma interpunkcji?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

i co że moja ja jakos z tym żyje nic nie czepia się tego tylko wy :D

Opublikowano

i co że moja ja jakos z tym żyje nic nie czepia się tego tylko wy :D

Tylko jest jedno "ale" - to ty masz teraz jakiś problem a nie my i nie umiesz opisać tego w zrozumiały sposób.

Poza tym jak nie zaczniesz pisać poprawnie(starannie) to uznam to za celowe i będę zmuszony do odpowiedniego potraktowania cię ostrzeżeniem.

• Lubię to 3
  • 3 tygodnie później...
Gość Sirkrzemas
Opublikowano

dobra naprawione dawno można zamknąć

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.