Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jeden użytkownik który miał dostęp do API usuną 3 ważnych użytkowników. Mogę ich jakoś przywrócić ? Wolał bym przywrócic w realnym czasie. Mam kopie bazy z przed 1 tyg.

Pozdrawiam.

@edit

Zamiast nazwy w postach pisze "Guest_Opiekun_*", innie tak samo maja.

Edytowane przez Milek
64daj.png

Opublikowano

UPDATE ipb_posts SET author_id='9768',author_name='W!s!enk@1' WHERE author_name='W!s!enk@' AND author_id='0';
UPDATE ipb_topics SET starter_id='9768',starter_name='W!s!enk@1' WHERE starter_name='W!s!enk@' AND starter_id='0';
UPDATE ipb_topics SET last_poster_id='9768',last_poster_name='W!s!enk@1' WHERE last_poster_name='W!s!enk@' AND last_poster_id='0';

Wykonałem takie zapytanie. Z czego to:

W!s!enk@1 - nowa nazwa

W!s!enk@- stara nazwa

9768 - nowe id

Po tym nic sie nie zmieniło lecz w ACP pisało że "Zapytanie wykonano pomyślnie". Miałem wpisać nazwę do logowania czy nazwę wyświetlana ? Bo wpisałem wyświetlaną :)

64daj.png

Opublikowano

Zadziałało to na 2 użytkownikach, lecz nie działa to na jednym.

To jest ten użytkownik:

ebyc.jpg

Wykonałem takie zapytanie.

UPDATE ipb_posts SET author_id='9770',author_name='Wisienka2' WHERE author_name='W!s!enk@' AND author_id='0';
UPDATE ipb_topics SET starter_id='9770',starter_name='Wisienka2' WHERE starter_name='W!s!enk@' AND starter_id='0';
UPDATE ipb_topics SET last_poster_id='9770',last_poster_name='Wisienka2' WHERE last_poster_name='W!s!enk@' AND last_poster_id='0';

ID- 9770 to jest jego nowe ID

NEW - Wisnienka2 to jest jego nowa nazwa wyświetlana i login.

Old - W!s!enk@ to jest jego nazwa wyświetlana, jego login to holls1

Wykonałem przebydowe ponownie odrazu po tym.

Co może być nie tak.

64daj.png

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.