Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Google wciąż nie widzi forum. Problem z indeksowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. Jakiś czas temu pytałem, dlaczego w wyszukiwarce google nie ma efektów z moim forum po wpisaniu charakterystycznych dla niego fraz.

Od tamtej pory zainstalowałem IP.SEO, oraz edytowałem prawa dla gości - dałem im możliwość czytania 95% działów gdyż Boty wyszukiwarek również przydzieliłem do grupy Gości.

Mapy w IP.SEO generują się prawidłowo (podobno).

Jedyny problem z IP.SEO to:

.htaccess mod_rewrite jest wyłączony
Nie używasz .htaccess dla przyjaznych linków.

Po ustawieniu FURL na tak, Info Path i skopiowaniu kodu do .htacces mam błędy 404, bez wpisania w ulr /index.php/

Wiem, że ten problem był omawiany setki razy na forum, ale mimo wszytsko nie mogę sobie z nim poradzić, może przez to, że forum mam w katalogu domeny głównej i nie używam subdomeny.

Chodzi o forum w moim profilu.

Jakieś sugestie? Czy możliwe, że potrzeba jeszcze wiecej dni na zaprzyjaźneinie się forum z Google?

Studio graficzne Zonic.pl | Polecane forum webmasterskie.

Opublikowano

Na efekty poczekaj. Ledwo zmieniłeś ustawienia i już pewnie chciałbyś być na 1. pozycji.

Nie wiem skąd wysnułeś takie wnioski.

Chciałbym w ogóle widzieć swoją stronę w google, na razie jej nie ma. Nie chodzi tu o pozycję.

Ale skoro mowisz, że wydaje się być ok to cierpliwie czekam.

Opublikowano

Nie wiem skąd wysnułeś takie wnioski.

Chciałbym w ogóle widzieć swoją stronę w google, na razie jej nie ma. Nie chodzi tu o pozycję.

Skąd?

Stąd! - Około 3,950 wyników

Nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o ten sarkazm, z tym, że ledwo zmieniłem ustawienia i już chce być na peirwszej pozycji :) Ale nie ciągnijmy tej dyskusji dalej.

Dziękuję za wyjaśnienie sprawy.

@macsch15:

Nie, nie używam

Opublikowano

Niestety na PW nie raczy odpisać.

Ale coś może być na rzeczy. Po wygooglowaniu site:rx-gaming.pl/siec w rezultacie są tylko linki do profili i nazw forów/subforów. Nie widzę nigdzie nazwy tematu...

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.