Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pomimo, iż w pa w "general settings" mam ustawione kodowanie na iso-8859-2, przy tworzeniu for polskie znaki zamieniają mi się na znaki zapytania (w nazwach). W czym leży problem?

Pozdrawiam.

calibrakz3.png

• Manager
Opublikowano

Pierwszy problem to brak Twojego zaznajomienia z opcją wyszukiwania, ale znam życie i wiem, że czasem napisać nowy temat i by ktoś 'w temacie' dał link. Od pewnego czasu udzielam się na forum o tematyce nie do końca mi bliskiej i to rozumiem. Sam taki byłem na początku swojego kontaktu z IP.Board, po drodze gdzieś to zatraciłem, ale teraz powoli odzyskuję świadomość. Ok, fajnie, wracam do tematu. ;)

Spróbuj: http://forum.invisionize.pl/index.php?s=&a...post&p=8796

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Czasami nie mam czasu na szukanie. W tym przypadku zrobiłem tak jak w wielu przypadkach; Musiałem wybyć z domu, więc napisałem temat i poszdłem ;) No, ale czasami też szukam. W wielu przypadkach znalazłem odpowiedź.

A czasami to zwykłe lenistwo ;)

Wracając do tematu... Jak zwykle - rządzisz! ;) Wszystko w 100% sprawne.

Dziękuję za pomoc.

calibrakz3.png

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.