Guest naXe Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nazwa pliku: Videos System 3.0.1 Autor: naXe Data wysłania: 11 gru 2011 Kategoria: Spolszczenia modyfikacji Stopień spolszczenia: 100%Autor spolszczenia: naXeInstalacjaZaloguj się do panelu administracyjnego, następnie przejdź do zakładki Look & Feel i wybierz "Manage Languages". W wyświetlonym formularzu przejdź do sekcji "Import language", wciskając "Przeglądaj..." wskaż na dysku lokalnym paczkę językową, a następnie wciśnij "Import". Proszę o zachowanie cierpliwości, gdyż instalacja może potrwać kilka minut.Zachęcam do zgłaszania błędów w spolszczeniu odwiedzając stosowne forum.Dla wersji 3.0.1 - wersja spolszczenia 1.5Dla wersji 2.3.1 - wersja spolszczenia 1.4Dla wersji 2.2.2 - wersja spolszczenia 1.2 Pobierz plik 3
Guest naXe Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Zauważyłem, że dużo forów korzysta z tej aplikacji w celu dodawania muzyki z YouTube, planuję zmienić słowo "film" na: - teledysk - wideoklip Które lepiej by pasowało?
Guest naXe Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Film. Dla czemu sądzisz, że to jest najlepsze rozwiązanie?
insp Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Bo film to uniwersalne określenie (obok wideo). Używając określenia teledysk, wideoklip z góry określasz kategorię.
Amfidiusz Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Zauważyłem, że dużo forów korzysta z tej aplikacji w celu dodawania muzyki z YouTube, planuję zmienić słowo "film" na: - teledysk Zauważyłem, że dużo forów korzysta z IPB w celu tworzenia społeczności zebranych wokół Counter-Strike'a, proponuję zmienić "forum" na: - forum klanowe Ustawienia IP.Board po polsku!
Recommended Posts