Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co jakiś czas psuł sie mass mail a teraz już w ogóle nie wysyła wiadomości na Maila.

Wiecie może co jest przyczyną i jak ewentualnie mogę to naprawić ?

Edytowane przez TheNightmare6969
Opublikowano (edytowane)

Mam podziały na grupy

Admini, mod, members , vip i te te

zawsze odznaczałem wszystkie prócz banned i normalnie szło.

mam prawie 19 tys ludzi na forum więc na pewno nie chodzi o to ze mają wyłączoną funkcję

Edytowane przez TheNightmare6969
Opublikowano

@TheNightmare6969: Nie chcesz chyba powiedzieć że chcesz wysłać mailing do kilku tysięcy osób przez pocztę onetu? To kompletnie zły adres, ci goście mają limity na wysłane wiadomości. Zwykły zjadacz chleba nie zauważy ale przytnie to wszystkich którzy próbują wykorzystywać skrzynki do zasypywania innych mailami. Jeśli chcesz słać masy wiadomości zainteresuj się VPS'em, dedykiem albo usługami legalnie działających wysyłaczy mailingów.

Nie ma Bogini poza Boginią, która jest Waszą Boginią. Nie ma ruchu eryzyjskiego poza ruchem eryzyjskim, którym jest Ruch Eryzyjski. A każdy Korpus Złotego Jabłka jest ukochanym domem Złotego Robaka. Chwała Eris! 23!

Opublikowano

wczesniej był gmail ale nie działało wiec zmiłem na onet bo myslałem ze moze coś to zmieni.

Nie rozumiem co jest nielegalnego w wysyłaniu emaili do ludzi zarejestrowanych na forum, którzy podali swojego maila.

ale spoko temat można zamknąć jakoś sobie poradzę.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.