Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś zaobserwowałem dziwny błąd przy tworzeniu nowego tematu na jednym z moich for.

Podczas tworzenia tematu, nie wyswietla się pole do wpisywania treści O_O a w prawym rogu koło zegara mam skanowanie pliku ckeditor.js.

O huk tu chodzi?

http://screenshooter.net/5944217/22_02_2012__14_41_22 ?

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Metin2 - Największy Polski Portal o grze Metin2
Opublikowano

Mam TrustPort, mino że go wyłączyłem, problem nadal występuje, nawet u kolegi.

Podejrzewam że chyba z tym plikiem co go wgrałem z aktualizacji w ACP.

• Manager
Opublikowano

To jednak źle podejrzewasz - on nie ma nic wspólnego z forum od strony usera, a już na pewno nie z edytorem. Jakbyś czytał newsa to byś wiedział o co chodzi. :)

Daj adres forum oraz dane konta testowego to się sprawdzi. Dane oczywiście w temacie, a nie na PW czy coś.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

@DawPi i @Jarosław

Widziałem, jak ktoś na sb pisał, że mu działa.. nie wiem, czy pisał to celowo, ale dość przekonywująco, żeby mu uwierzyć.

Ale jak na chrome działa to pewnie ktoś z niej korzysta (przeglądarki) i zapewne komuś będzie działać ;)

Opublikowano

Tylko kilka dni temu było okey, a dziś tworzę temat i zamula totalnie, jak by czekało na skana.

Tak samo się dzieje w ACP, gdy klikam w jakąś opcję, też zamula...

Opublikowano

mam odpowiedz, chwilową:

Hello,

For some reason the following file is taking an obscenely large amount of time to load and in most cases is timing out before fully load.

www.facemetin.pl/public/js/3rd_party/ckeditor/ckeditor.js

This is the reason why the editor is not displaying though I'm not sure exactly why your web server is not serving it up adequately.

Could you please ask your host to investigate why this file is not transferring fully? Perhaps there is some kind of server side compression attempting to optimise javascript files?

• Lubię to 1