Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,. jest edytor na dole w podstawowej formie, bez tych opcji aby udoskonalić tekst i nie ad się nic napisać. Tak samo jest w zakładaniu nowego tematu. Cały ten edytor znika.

• Manager
Opublikowano

A może się nie doładował? Wyłącz wszelakie adblocki i wtedy sprawdź. Do tego sprawdź konsolę błędów JS czy nic nie wypluwa.

Możesz też wyłączyć minify w ACP i sprawdzić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dobra, to działa, ale teraz gdy napiszę post, to zamiast przeładować forum aby dodało wpis, to trzeba to ręcznie zrobić. Czemu?

Opublikowano

pod najnowszym FF nie którzy na to samo się skarżyli, po prostu biblioteki js w tej przeglądarce nie są poprawnie przetwarzane. Wina tylko i wyłącznie przeglądarki. Choć na to pytanie już sam sobie wcześniej odpowiedziałeś. Możesz sprawdzić, czy wszystkie funkcje w FF obsługi skryptów masz włączone.

Ja od momentu zabawy Mozilli z nowymi wersjami, które miały poprawić zasobożerność (teoretycznie i tak im się nadal nie udało), przeszedłem na Operę. I na niej nie zauważyłem takich baboli.