Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj wyskoczył mi taki błąd

ffffffv.jpg

dodam że dzisiaj instalowałem tak zwane pod forum zrobiłem plik forum2 co wygladało tak

http://moja strona.pl/forum2 folder ten umiesciłem w public html po czym wrzuciłem tam paczke forum skryptu innego niż IPB darmowego My** po czym przeszdłem do instalacji podając dane bazy w krórej również mam zainstalowane forum główne po zainstalowaniu forum jeszcze działało nastepnie przeszedłem do wgrywania stylu do owego forum znajdowały sie tam takie pliki które wysłałem przez ftp a plik xml przez panel admin i po tym własnie manewrze forum główne sie zepsuło usunełem wszystko co wrzucałem ale błąd dalej jest Proszę o pomoc

pliki które wrzucałem przez ftp

ddddlc.jpg

Opublikowano

http://moja strona.pl/forum2 folder ten umiesciłem w public html po czym wrzuciłem tam paczke forum skryptu innego niż IPB darmowego My** po czym przeszdłem do instalacji podając dane bazy w krórej również mam zainstalowane forum główne

Na jednej bazie chciałeś mieć dwa różne fora? :lol2:

Mam nadzieję, że kopię bazy sprzed tych zabaw masz, bo o "naprawieniu" tu już nie ma co marzyć.

Opublikowano

no własnie widzisz chciałem to wyczarowac ;p :D jak widac każdy popełnia błędy podpowie mi ktoś jak teraz wgrać backupa bazy czy zakładać nowy temat??:D

Opublikowano

http://moja strona.pl/forum2 folder ten umiesciłem w public html po czym wrzuciłem tam paczke forum skryptu innego niż IPB darmowego My** po czym przeszdłem do instalacji podając dane bazy w krórej również mam zainstalowane forum główne

Na jednej bazie chciałeś mieć dwa różne fora? :lol2:

Ja nie widzę w tym żadnego problemu, pytanie tylko czy autor zmienił (lub dodał) prefixy inne niż istniejącego forum.

@thanatos20, Podaj zawartość pliku sql_error_log_[...].cgi z folderu /cache

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

powiem tak perfiksy nowego forum zaczynały sie my**_ i nie nadpisywały nic w bazie

error sql z dzisiaj ma

1500 linijek i pełno dam adresów IP użykowników forum nie wiem czy można je tak udostepniać

Edytowane przez thanatos20
Opublikowano (edytowane)

no tak zmianiałem hasło ale je znam dla uzytkownika do wybranej bazy

czy przypadkiem nie wystarczy zmienic parametrów w conf global :D?

No to po sprawie ;) dzieki za pomoc

macsch15

Edytowane przez thanatos20
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.