Gość SeleX11 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Nazwa pliku: Fluo Green - Created By ### Autor: ### - SeleX Data wysłania: 06 kwi 2012 Kategoria: Style i grafika Wspierana wersja IP.Board: 3.2/3.3 - Oferuję pomoc na invisionize.pl, bądź na oficjalnej stronie autora ### - Autor skinu zabrania sobie edytowania stopki i informacji dotyczących autora. - Skin kompatybilny z IP Board 3.2/3.3 -Skin ten umieszczam tylko i wyłącznie z dobroci serca, nie jest sprzedawany więc nie zależy mi na pełnym jego działaniu. Jeżeli ktoś chce zabezpieczyć obrazy przed zniknięciem niech zapisze je na dysk, wgra na ftp i podmieni linki w CSS - proste? Wspierana wersja IP.Board: 3.2/3.3 - Oferuję pomoc na invisionize.pl, bądź na oficjalnej stronie autora ### Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez DawPi
KioS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobry jesteś, podszywasz się pod czyjąś pracę, a później kodujesz to u siebie. Propsy. 1
Manager DawPi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 6 Kwietnia 2012 KioS - ojjj, to prawda? Bo nie wiem czy to ten user zrobił tego skina czy nie? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
KioS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Twórcą tego stylu jest założyciel FANGORN.PL, nie jestem to ja, ale znam założyciela. On jako pierwszy "odtworzył" Fluo pod 3.2.x. Miał tu konto.
Gość SeleX11 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Znajdź mi na tym twoim FanGorn ten styl, Downloadu nie ma, skin fluo też w wybieraniu nie jest dostępny... Ten skin przerobiłem jeszcze z wersji 3.1 Fluo...
KioS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Chłopie, zakończę z Tobą ten temat. Po prostu śmieszysz mnie tym swoim zachowaniem. Pozdrawiam. EDIT: Nie napisałem, że nadal jest w użytku. Nie jest, bo wiele forów ukradło ten styl z jego użytku. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez KioS
Gość Atrolan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Znajdź mi na tym twoim FanGorn ten styl, Downloadu nie ma, skin fluo też w wybieraniu nie jest dostępny... Ten skin przerobiłem jeszcze z wersji 3.1 Fluo... Na życzenie - wyświetlam na Fangornie te skiny. Założyciel tematu to zwykły złodziej i oszust. Proszę o jego zbanowanie...
Manager DawPi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Może ktoś to jasno i klarownie opisać i wysłać do mnie PW z wyjaśnieniami? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ok, dziękuję za wyjaśnienia. Autor odpowiednio nagrodzony. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi