Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Fluo Green

Gość SeleX11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa pliku: Fluo Green - Created By ###

Autor: ### - SeleX

Data wysłania: 06 kwi 2012

Kategoria: Style i grafika

Wspierana wersja IP.Board: 3.2/3.3 - Oferuję pomoc na invisionize.pl, bądź na oficjalnej stronie autora ###

- Autor skinu zabrania sobie edytowania stopki i informacji dotyczących autora.

- Skin kompatybilny z IP Board 3.2/3.3

-Skin ten umieszczam tylko i wyłącznie z dobroci serca, nie jest sprzedawany więc nie zależy mi na pełnym jego działaniu. Jeżeli ktoś chce zabezpieczyć

obrazy przed zniknięciem niech zapisze je na dysk, wgra na ftp i podmieni linki w CSS - proste?

Wspierana wersja IP.Board: 3.2/3.3 - Oferuję pomoc na invisionize.pl, bądź na oficjalnej stronie autora ###

Edytowane przez DawPi
Opublikowano

Twórcą tego stylu jest założyciel FANGORN.PL, nie jestem to ja, ale znam założyciela. On jako pierwszy "odtworzył" Fluo pod 3.2.x.

Miał tu konto.

Opublikowano

Znajdź mi na tym twoim FanGorn ten styl, Downloadu nie ma, skin fluo też w wybieraniu nie jest dostępny...

Ten skin przerobiłem jeszcze z wersji 3.1 Fluo...

Opublikowano (edytowane)

Chłopie, zakończę z Tobą ten temat. Po prostu śmieszysz mnie tym swoim zachowaniem.

Pozdrawiam.

EDIT:

Nie napisałem, że nadal jest w użytku.

Nie jest, bo wiele forów ukradło ten styl z jego użytku.

Edytowane przez KioS
Opublikowano

Znajdź mi na tym twoim FanGorn ten styl, Downloadu nie ma, skin fluo też w wybieraniu nie jest dostępny...

Ten skin przerobiłem jeszcze z wersji 3.1 Fluo...

Na życzenie - wyświetlam na Fangornie te skiny. Założyciel tematu to zwykły złodziej i oszust. Proszę o jego zbanowanie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.