Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem dziś aktualizację forum do ver 3.3.1. W profilu użytkownika mam nową zakłądkę reputacja. Tu na forum widze w widoku tematu, kto komu dał punkt reputacji (po kliknięciu w liczbę), a u siebie tego nie mam. Jak to włączyć?

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano (edytowane)

Czy mógłbym prosić o screen w którym miejscu to ma być? Edytuję grupę i mam kilka zakładaek "Ustawienia grup", "Globalne" itd, w której to miało być?

Edytowane przez matma4u

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

Nadpisz jeszcze raz pliki.. Z tym, że w 3.3.1 możliwe, że coś im nie poszło i usunęli przypadkowo/celowo tę opcję. Pobierz ponownie pliki z CA, bo pewnie jakiś falstart.. Ja niedługo będę robić aktualizację jednego z forów na 3.3.1, to sprawdzę tę opcję.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

U siebie mam 3.3.1 i po kliknięciu na liczbe reputacji w poście, pojawia się okienko z info kto dał dany punkt reputacji. W PA w uprawnieniach grup jak najbardziej widoczna jest opcja do zaznaczenia: Może zobaczyć kto dał punkt reputacji?