Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Posiadam Ip.board 3.1.4 chciałbym wgrać spolszczenie(wersję Polską forum) jednak nie wiem zbytnio jak ... niby jakiś ten plik mam ale on chyba nie działa ponieważ jak go wgrywam to spolszcza tylko trochę Panelu i kilka nazw, najlepiej proszę o link do spolszczenia pod 3.1.4 oraz instrukcję jak wgrać ;)

przepraszam jak zły dział lub temat już był ...

Edytowane przez Chio
Opublikowano (edytowane)

Hmm, wgrywam to tłumaczy mi się tylko tłumaczy mi się u góry Members na Użytkownicy Forums na Forum i Calendar na Kalendarz i przy wgraniu tego języka nie można wysyłać wiadomości na Sb i zmienił język na Eng a był po PL

przy wgrywaniu tego pliku wyskakuje taki błąd na białym tle (po wgraniu)

Fatal error: Allowed memory size of 52428800 bytes exhausted (tried to allocate 8 bytes) in /virtual/greenforum.cba.pl/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 465

Edytowane przez Chio
Opublikowano (edytowane)

ok spolszczone zostało, teraz takie pytanie czy jest możliwość wyłączenia potwierdzeń e-mail ? czyli by nie trzeba było potwierdzać by konto zrobić

Edytowane przez Chio
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.