MiszczuOfWorld Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 W pliku register.php zmieniłem linijkę 1544 oraz 1555, jednak nie mam pojęcia jak zmienić login.php, aby hasła w bazie były w formie czystego tekstu.
Manager DawPi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Powodzenia. W takich sprawach ode mnie pomocy na pewno nie otrzymasz. Pamiętaj, że pewnie znalazłby się na to paragraf- mogę postarać się dowiedzieć jaki. :mad: :mad: :mad: 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MiszczuOfWorld Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Powodzenia. W takich sprawach ode mnie pomocy na pewno nie otrzymasz. Pamiętaj, że pewnie znalazłby się na to paragraf- mogę postarać się dowiedzieć jaki. :mad: :mad: :mad: Chodzi mi o zmianę przypominania hasła, aby wysyłać hasło na adres e-mail, a nie tak jak to wygląda aktualnie.
Manager DawPi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A co szkodzi w normalnym przypomnieniu haseł? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MiszczuOfWorld Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Normalny proces jest zbyt długi.
Jakub Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No faktycznie, zajmuje max 5 minut... 1 Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Macsch15 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Normalny proces jest zbyt długi. Kombinujesz jak koń pod górę. Zostaw to wszystko w spokoju, jeśli ktoś chce odzyskać owe hasło to dłuższy proces na pewno nie stanie mu na drodze.
Manager DawPi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi