Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedle instrukcji czytam, że to się robi na końcu czyli po wgraniu wszystkiego na serwer a potem ustawieniu chmodów, potem edycji plików i HTML'u w skinie.

Instalacja jest na końcu.

Opublikowano
Witamy ;)

Jaką wersję masz tej modyfikacji?

Tak jak w temacie ;)

Wedle instrukcji czytam, że to się robi na końcu czyli po wgraniu wszystkiego na serwer a potem ustawieniu chmodów, potem edycji plików i HTML'u w skinie.

Instalacja jest na końcu.

Robilem i tak, nic nie dało.

Kiedyś już instalowałem i działało poprawnie, a później się zrobiło coś takiego... ;)

• Manager
Opublikowano

Poniuchałem trochę w plikach i nie wiele tam widzę co by można zrobić. Na oficjalnym forum również jakoś specjalnie nie ma nic o tym. Jednak pisałeś, że poprzednio instalowałeś już tę modyfikację i było OK. Być może ustawienia są nadal na forum i nie potrzeba tego instalować ponownie, a jedynie wykonać edycje plików. Sprawdź dobrze bazę danych pod tym kątem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Ja już nie mam pomysłów co zrobić ;) może jakiś wpis w MySQL został po starej instalacji.. hmm

A starą instalację odinstalowałeś poprawnie i pousuwałeś wszystkie wpisy w plikach? Sprawdź to dobrze bo Minerva ma bzika na tym punkcie :0 Ja używam wersji 0.4.2 i przez pierwsze 2 miesiące usuwałem błędy w kodzie i poprawiałem działanie. A Ty którą wersję instalujesz?

Poniuchałem trochę w plikach i nie wiele tam widzę co by można zrobić. Na oficjalnym forum również jakoś specjalnie nie ma nic o tym. Jednak pisałeś, że poprzednio instalowałeś już tę modyfikację i było OK. Być może ustawienia są nadal na forum i nie potrzeba tego instalować ponownie, a jedynie wykonać edycje plików. Sprawdź dobrze bazę danych pod tym kątem.

Dokładnie, w instalce masz dokładnie opisane jak robić upgrade do nowszej wersji.

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano
A starą instalację odinstalowałeś poprawnie i pousuwałeś wszystkie wpisy w plikach? Sprawdź to dobrze bo Minerva ma bzika na tym punkcie :0 Ja używam wersji 0.4.2 i przez pierwsze 2 miesiące usuwałem błędy w kodzie i poprawiałem działanie. A Ty którą wersję instalujesz?

Dokładnie, w instalce masz dokładnie opisane jak robić upgrade do nowszej wersji.

Pliki są nówki ;) przed chwilą w rejestrze wywalilem wpisy... ale dalej nic.

instaluje wersje 0.4.1 przed chwila sciagnieta z oficjalnej strony ;)

Opublikowano

A co do samej instalacji to sprawa wygląda następująco:

- wszystkie stare pliki minervy musisz nadpisać nowymi wersjami

- następnie dokonaj potrzebne wpisy w szablonach i plikach

- wyłącz forum (offline)

- uruchom instalator

Najlepiej, abyś poprzez instalator starej wersji odinstalował ją, usunął wszystkie wpisy i zrobił świeżą instalację

46279b204b.png

Opublikowano

nie ma ;)

Not Found

The requested URL /distribute/MINERVASEO_0.4.2.zip was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Opublikowano

Bardzo chętnie, ale mam na forum limit załącznika tylko do 1MB, a zip zajmuje 1,7 MB. Ewentualnie daj maila to wyślę. No chyba, że poprosisz DawPi i mi limit zwiększy

46279b204b.png

Opublikowano

DawPi szybki jesteś. A oto proszę załącznik:minerva2008.zip

Tylko nie przejmuj się, że w ACP będzie pokazywać 0.4.1 i w niektórych plikach. Ja mam wersję dla beta testerów i nie wszędzie są naniesione poprawki odnośnie wersji.

A gdyby coś nie działało to daję jeszcze maila: **********@gmail.com

Skasuj tego maila bo Cię spamboty zjedzą. Ale szybko!!!!!

46279b204b.png

Opublikowano
DawPi szybki jesteś. A oto proszę załącznik:minerva2008.zip

Tylko nie przejmuj się, że w ACP będzie pokazywać 0.4.1 i w niektórych plikach. Ja mam wersję dla beta testerów i nie wszędzie są naniesione poprawki odnośnie wersji.

Skasuj tego maila bo Cię spamboty zjedzą. Ale szybko!!!!!

A niech zjadają ;) to i tak nie prywatny ;)

wgrałem pliki... lecz niestety to samo..

Opublikowano
A niech zjadają ;) to i tak nie prywatny ;)

wgrałem pliki... lecz niestety to samo..

Bo wpierw zrób odpowiednie wpisy w plikach i nadpisz stare pliki nowymi. (tymi z paczki) Otwórz manuala, czytaj ze zrozumieniem i rób tak jak w nim pisze !!

46279b204b.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.