Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy wgrywam spolszczenie (moduł core_language_pack) to wyskakuje mi taki error :

Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 113 bytes) in /home/cslajty/public_html/BestServ.pl/admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php on line 2027

Wgrywałem już spolszczenie na swoją inną strone, także jest na tym hostingu i ten sam pakiet, więc wina nie leży od strony hostingu.

Prosiłbym o pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano

Wgrywam tak, i tylko core nie chce wejść, inne wchodzą w 10 sekund.

Tak jak pisałem, mam inną stronę na tym hostingu i bez problemu spolszczenie weszło.

Opublikowano

Tak, lecz ta domena na którą obecnie wgrywam spolszczenie jest podpięta pod ten sam serwer co tamta na której to spolszczenie weszło bez problemu, więc ma wszystkie parametry takie same.

• Manager
Opublikowano

No, ale co nas to? Błąd jest jasny i konkretny, a rozwiązanie znane - zmiana serwera/prośba o zwiększenie limitów na serwerze/wgranie alternatywne.

I nim zapytasz o jakikolwiek z tych punktów, proszę, poszukaj choć chwilę..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

To Was to , że na ten serwer już raz WGRAŁEM BEZ PROBLEMÓW spolszczenie, a teraz nie dam rady. Limit mam wystarczający pod spolszczenie.

Wgranie alternatywne, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi ?

Dobra, skoro się tam upierasz przy tym serwerze, to który Ty polecasz? Np na LH.pl wystarczy pakiet orange ?

• Manager
Opublikowano

To Was to , że na ten serwer już raz WGRAŁEM BEZ PROBLEMÓW spolszczenie, a teraz nie dam rady. Limit mam wystarczający pod spolszczenie.

I uważasz, że czego to wina? :o

Wgranie alternatywne, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi ?

Przejrzyj ostatnie posty w temacie ze spolszczeniem. Niedawno o tym pisaliśmy.

Dobra, skoro się tam upierasz przy tym serwerze, to który Ty polecasz? Np na LH.pl wystarczy pakiet orange ?

Jaki budżet?

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.