Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dziwny problem w ACP, chciałem wykonać tę modyfikacje - , więc robię tak jak w instrukcji ACP -> Wygląd -> Wygląd -> Style i szablony - > (wybierz szalon) -> Główne szablony -> userInfoPane tylko, że gdy włączam ' Zarządzaj szablonami i CSS-em ' to włącza mi się taki komunikat http://iv.pl/images/03444632948604743946.png tak samo mam jak chcę włączyć inne np: ' Strona główna ' ' Legenda ' ' Edytor ' po prostu nie chce się rozwinąć.. i nie mam jak zedytować tego ;/ pomoże ktoś?

Opublikowano

Tutaj sobie przeczytaj: http://community.invisionpower.com/tracker/issue-15084-error-messages-when-selecting-tempalte-or-css/

Podejrzewam że używasz archaicznie starej przeglądarki Internet Explorer7 lub 8, lub równie starego Firefox 3.

Zainstaluj sobie jakąś sensowną przeglądarkę którą Twój produkt WSPIERA, najlepiej najnowszego Firefoxa i się tego problemu pozbędziesz. Przy okazji dla Ciebie inny link, bo widzę że Gogle jest Ci po prostu obce: http://www.google.pl/search?q=IPB+there+was+an+exception+executing+this+command&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Wystarczyło wpisać to, co Ci wyskakuje jako rodzaj błędu, czyli: IPB there was an exception executing this command

Opublikowano (edytowane)

Po drugie: w tym trackerze IPS: http://community.inv...empalte-or-css/ Drugi post: "Are you using all the latest editor files (there are updates in the customer lounge since RC1)?"

Pytam: Czy jesteś pewien, że wersja której używasz (podajesz że 3.2.3) jest DOBRZE i w całości poprawnie wysłana na serwer, wraz z odpowiadającymi jej wersjami edytorów i czy nie wytrząchaleś jej z rękawa lub z pod ziemi? Na pewno pochodzi z Twojego Client Area Panelu Użytkownika IPS i jest FINALNĄ i STABILNĄ wersją IPBoard 3.2.3? Ten problem, występował w roku 2009, czyli niemalże tysiąc pięćset lat świetlnych do tyłu, mając na względzie rozwoj produktu IPB.

Edytowane przez semenedar
Opublikowano (edytowane)

Jak nie rozumiesz po Polsku, to może po Angielsku skumasz :) Dałem Ci link do trackera IPS. Tam jest wszystko napisane. W stabilnej wersji 3,2,3 takie cudo nie może się zdarzyć którego tutaj uświadczasz. Z Opery to też radzę zrezygnować jako "edytora". Choć to już jest kwestia indywidualna. Opera miewała różne "dziwne" jak ten temat, problemy z IPB. A to z Shoutboxa starszymi wersjami a to z tym a to z tamtym. Reasumując, upewnij się co do posiadanej przez Ciebie wersji produktu, czy to nie jest aby jakiś zlepek. Nie wiem co jeszcze, można by napisać w tym temacie, skoro wszystkie rozwiązania masz w linkach oraz jako odpowiedzi w tym temacie.

Edytowane przez semenedar
Opublikowano (edytowane)

A jeśli można wiedzieć to JAKĄ inną? Mam nadzieję że nie pobierasz Netscape 6.0 albo Safari? Czy tak trudno jest wyrażać się w jasny i zrozumiały sposób? Przy okazji, choć napisałeś to w innym temacie, ale jakoś bardzo mi tutaj pasuje:

Miałem napisać to dawno, ale masz nulleda a to jest karalne, więc kup Licencję IPB :) inaczej będziesz miał problemy

Nie powinieneś mieć więc jako klient posiadający licencję na IPB, problemów z dostępem do oficjalnego trackera IPS. Nie chce mi się mędrkować czy posiadasz czy też nie. Stwierdzam tylko przydatność linków które są w tym temacie. Edytowane przez semenedar
Opublikowano

Wiesz, jestem nowy w tym co robię, IPB interesuję się może 7dni? więc nie wiem wszystkiego tak jak Wy.. od tego jest te forum, więc tutaj piszę o pomoc :)

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.